Actie ‘Kaartje van de week’

We kozen weer een aantal nieuwe kaartjes voor de actie ‘Kaartje van de week’ en dit is hoe ze er deze week uitzien:

Tadaaz_Michiel

De foto werd gemaakt door een vriendin, in de prachtig vernieuwde bibliotheek van Bilzen.

De stoere kaart van Michiel

De stoerste blik van Michiel mocht natuurlijk niet ontbreken in de fotoreportage en uiteindelijk werd deze ook gekozen voor de uitnodiging. Michiel is meestal sportief gekleed, maar voor deze gelegenheid stond hij erop dat hij een das mocht dragen. Deze stoere kerel heeft dus zeker en vast ook stijl!

 

Een aantal vriendinnen hebben onze website aangeraden (goed bezig!). Maar de keuze van het soort kaartje was wel weer moeilijker door het grote aanbod op onze website. Uiteindelijk zijn de ouders van Michiel er toch uitgeraakt en is dit de uitnodiging voor Michiels communie geworden!

 

Het feest vindt gezellig thuis plaats, zonder specifiek thema. De eerste communie is al een thema op zich natuurlijk.  We wensen Michiel veel plezier op zijn bijzondere dag!

 

Tadaaz_julie

Het sprookjesbos van Julie

De foto werd thuis genomen door de opa van Julie. Hij fotografeert graag en is aangesloten bij een club. De inspiratie voor de foto haalden ze van Pinterest. De kledij die Julie draagt is gemaakt door mama Saskia met tule en kunstbloemen. Er werden ook een grastapijt en bloemen neergelegd en wat papieren vlinders aan de muur gehangen. Het konijntje die je ziet komt uit de tuin en past helemaal bij de sfeer van de foto.

 

Aangezien de foto al vrij druk is met alles erop en eraan, kozen ze voor een iets neutraler kaartje in het roze, wat helemaal past bij de kleuren van de foto!

 

Julie mocht kiezen tussen 3 thema’s: paarden, prinsessen of sprookjes. Aan de foto te zien werd het dus het laatste!. Ook het feest zal helemaal in thema zijn. Er wordt gewerkt met vlinders, nepgras, boomstronken en houten wegwijzers om de sfeer van het bos op en top naar voren te brengen!

 

Het feest voor Julie gaat door op 23 april. De week nadien wordt er nog eens feest gevierd met familie en vrienden. Julie’s lievelingseten is worstjes en dus organiseren ze een BBQ! Mmmmm…

 

Ze hopen alvast op een stralende zon en wat elfenstof en wij wensen hen dat van harte toe!

 

Tadaaz_Lucas

De hippe kaart van Lucas

De fotoshoot vond plaats bij een oud treinstation in Baasrode. Daar stonden namelijk heel wat oude en roeste treinen die voor een mooi beeld zorgen wanneer de zon schijnt. Via Twitter leerden de ouders van Lucas Wim kennen. Hij bracht hen dan ook op de hoogte van deze mooie locatie. Aan de foto te zien, vond Lucas het zeer leuk bij de treinen! Hij had namelijk ook heel wat inspiratie om te poseren. De foto’s werden genomen door de opa van Lucas.

 

De outfit heeft deze kerel zelf mogen kiezen en we kunnen alvast zeggen, het ziet er goed uit! Maar deze outfit is niet de enige, op zijn communie draagt Lucas iets anders, maar dat moet natuurlijk nog een verrassing blijven voor de genodigden!

 

Ze kozen voor dit kaartje omdat het een modernere versie is van een gewone uitnodiging. Ook vonden ze het een zeer mooi concept, Lucas op de voorkant van een tijdschrift.

 

Het thema treinen zal ook doorgetrokken worden naar de aankleding van de zaal. Daar komen de hoofdkleuren van de treinen terug. Tjoeketjoeke tuut tuut! Lucas zal zich zeker en vast amuseren!

 

Er wordt feest gevierd met de familie en vrienden, met lekker eten en entertainment voor de kinderen. Het wordt een gezellige dag vol mensen die ze graag zien. En een extra feest is sowieso altijd leuk!

 

sportieve uitnodiging voor communie

De atletische kaart van Frauke

Om de foto te nemen, deed de mama van Frauke beroep op haar beste vriendin. Ze kozen niet voor een locatie op verplaatsing, maar namen de foto thuis, in de keuken.  De inspiratie voor de foto haalden ze van Pinterest. Daar vonden ze verschillende kaartjes die ze leuk vonden en uiteindelijk kwamen ze tot dit idee. Frauke is een fanatieke turnster, ze doet namelijk toestelturnen én acro, en dan is het natuurlijk superleuk om dit ook terug te brengen in de foto voor de uitnodiging.

 

Als dat nog niet leuk genoeg was, kwamen ze nog op een ander idee. Ze wilden een 3D-effect toevoegen aan de kaart en dus maakten ze de handen van Frauke los en stopten ze er een rietje tussen. Zo lijkt het ook alsof Frauke op het rietje leunt. Creatief zijn ze dus zeker! De genodigden vonden het alvast goed gelukt! Dit is het resultaat:

Frauke rietje

Er werd een kaartje met afgeronde hoeken gekozen, omdat dit goed past bij het rietje. Het was ook Frauke’s favoriet! Ze mocht eigenlijk alles zelf kiezen. Haar kledij, pose, kaartje, … Ze kreeg natuurlijk wel altijd een aantal voorbeeldjes, maar uiteindelijk maakte Frauke de beslissing. Goed gedaan meid!

 

Het lentefeest zelf is een apart verhaal. De viering vindt plaats op 21 mei en wordt georganiseerd door een aantal mama’s van de kinderen uit Frauke’s klas. De ideale manier voor de kinderen en de ouders om elkaar nog beter te leren kennen! Ze krijgen natuurlijk ook nog steun van de school zelf.

 

Het feest voor Frauke wordt een weekje uitgesteld, naar 29 mei, aangezien Frauke in het weekend van 21 mei een turnwedstrijd heeft. Veel succes met je wedstrijd Frauke en geniet vooral van je lentefeest!

 

Tadaaz_verzamelfoto

footer-communie-benl-2020
You might also like

Geef hier jouw mening