Klanten aan het woord over hun communie bedankkaartjes

Je zag het ongetwijfeld al op onze Facebook pagina passeren, maar ook dit jaar was het weer tijd voor de communie bedankkaart van de week actie. Daarom delen wij nu het verhaal achter deze top bedankjes.

Het hippe communiekaartje van Enno en Noor

De eerste leuke bedankkaart is deze van Enno en Noor. De mooie foto’s van deze twee feestbeesten,  zoals mama Katrien ze noemt, werden genomen in Het Broek in Blaasveld. Het moeilijkste aan deze kaart was het nemen van de foto’s, het was een warme dag en een flesje water hadden ze jammer genoeg niet mee gebracht. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Enno en Noor mogen dan misschien een tweeling zijn, maar dezelfde kleren dragen ze niet. Ook mochten zelf hun eigen kleren kiezen, mission accomplished.

 

communiekaartje

De leuke fotokaart van Luka

De ster van de volgende bedankkaart is niemand minder dan Luka. Hij koos helemaal zelf zijn feestoutfit uit, hij heeft al ‘zijn eigen goestingskes’ zegt mama Sofie. Ook de kaart koos Luka zelf, hij ging voor een simpele en stijlvolle kaart met afgeronde hoekjes. Deze foto werd genomen in de haven van Nieuwpoort, waar hij even kapitein van een schip werd. Ahoy!

 

communiekaartje

De speelse communie uitnodiging van Odette

Odette vierde haar communie thuis in de tuin, met als thema: roze en goud. Daarom past deze bedankkaart ook zo goed bij het feestje zeg tante Isabelle. De magnolia in de tuin van de pepe van Odette was dan ook de perfecte locatie om de communiefoto’s te nemen. Het kleedje wou ze heel graag als verassing houden bij het sturen van de uitnodiging, daarom koos ze voor deze leuke foto. Het werd een eerste feestje om nooit meer te vergeten!

 

communiekaartje

Het prachtig communie assortiment van Victor

*Tromgeroffel* De volgende bedankkaart is van showman Victor. Deze foto’s werden genomen door mama Nele aan de abdijkerk in Ninove en op de thuisbasis. Ze zegt dat Victor direct klaar stond voor de camera in zijn zelf uitgekozen hemdje met brommertjes patroon. Het thema van het feestje was zwart, wit en goud, daar past dit kaartje dan ook perfect bij. De grote kapitaal op de eerste flap drukt ook precies uit hoe Victor is. Bàm, daar is Victor, en iedereen heeft hem gezien.

 

Ook al op zoek naar leuke communiekaartjes of bedankjes? Klik hier voor een groot assortiment aan inspiratie.

 

footer-com21-benl

Geef hier jouw mening