Kaartje van de week 02/05 – 09/05

Nieuwe week, nieuwe kansen. Deze keer kozen we weer 5 mooie kaartjes die de Facebookstrijd aangaan voor de hoofdprijs! Dit zijn ze: 

 

Lena

De foto van Lena werd thuis, op de trampoline, genomen. Lena mocht zelf haar outfit kiezen en ze wist heel goed wat ze wilde aantrekken! ;-).

 

Voor de foto’s werd gewerkt met het thema feest en er werden ballonnen en slingers gebruikt om de sfeer helemaal over te brengen. Helaas zijn deze foto’s niet zo goed gelukt. Uiteindelijk vonden ze dit de mooiste foto en hij is ook helemaal ‘Lenaproof’!

 

Daarna was het tijd om het kaartje te kiezen. De mama van Lena had enkele kaartjes gepersonaliseerd, maar Lena mocht zelf kiezen wat het uiteindelijke kaartje zou worden.
Er kwam nogal wat onderhandelingswerk aan te pas, maar ze zijn er toch uitgeraakt!  En wij vinden het alvast een mooi resultaat!

 

Op het feest zelf wordt er niet echt rond een bepaald thema gewerkt, maar het zal zeker en vast ook een leuk ‘feest’ worden! 😉 Veel plezier! 

 

Louis

Louis’ foto’s werden genomen in de studio van een bevriende fotograaf. De ouders van Louis vonden het belangrijk dat hij zelf ook veel plezier zou beleven bij het nemen van de foto’s en volgens ons zijn ze daar zeker en vast in geslaagd! Louis  mocht daarom ook zelf kiezen hoe hij op de foto’s zou staan.

 

Aangezien hij heel graag ananas eet, kwam Louis al snel op het idee om een ananas mee te nemen naar de fotoshoot. Hij liet het zich alvast smaken!

 

Het idee van de confetti haalde Louis bij zijn tweelingbroer Seppe. Hij vond het er zo leuk uitzien, dat hij ook confetti wou op zijn foto.

 

Welke foto’s er op het kaartje kwamen te staan, mocht Louis helemaal zelf kiezen! De kaartjes kozen ze dan uiteindelijk samen.  Het resultaat mag zeker en vast gezien worden!

 

Het feest gaat door op 7 mei en de communie wordt samen gevierd met de familie. Lucas, Seppe en hun ouders hopen alvast op mooi weer, zodat ze er een heus tuinfeest van kunnen maken! Er zal uiteraard ook ananas en confetti aanwezig zijn, leuk!

 

Ten slotte is er ook nog een klein extraatje verbonden aan de communie van Lucas (en Seppe). Zij kozen er namelijk voor om samen met het gezin naar de Efteling te gaan!

 

Frédérique

De foto’s van frédérique werden genomen op de site van landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Ze kozen voor een professionele fotograaf met wie ze al uitstekende ervaringen hebben!

 

De inspiratie haalden ze bij een online beeldbank, maar werd mooi aangevuld met ideetjes van de fotograaf zelf. O ja en Frédérique gedraagt zich ook nog eens als een echt model! Het was namelijk vrij fris op de dag dat de foto’s genomen werden, maar Frédérique zette door en heeft de koude verbeten! Haar mama had haar namelijk verteld dat echte modellen in de winter in badpak moeten poseren. Goed gedaan, meid!

 

Ze werken niet met een specifiek thema voor de foto’s. De ouders van Frédérique willen vooral dat ze de fotoreportage als herinnering aan de communie kunnen overhouden. En ze vonden bij Tadaaz de ideale mogelijkheid om de uitnodiging en herinneringskaartjes in een frisse stijl en met de juiste kleuren op te maken.

 

Ze vinden deze kaart een leuk formaat en het kleedje van Frédérique past ook perfect met het roze van de kaart. De ideale combinatie als je het ons vraagt! De jurk die Frédérique draagt is tevens haar eigen keuze. En daarnaast mocht ze ook nog eens de foto’s op haar kaartje zelf kiezen en een leuk detail: broertje Junot mocht hierop zeker niet ontbreken! Broer- en zusterliefde verzekerd!

 

Na de misviering vertrekken ze allemaal naar de feestlocatie waar een gezellige middag met de hele familie en heel wat kinderanimatie op het programma staat. Geniet van je dag Frédérique!

 

Sipho

Voor de foto’s van Sipho trokken ze naar Beernem. In een tentoonstellingsruimte, en voormalig keramiekatelier, was een tentoonstelling aan de gang van Zuid-Afrikaanse kunst. Mama Evelyne ontdekte deze locatie en gezien de roots van Sipho was dit eigenlijk ook een symbolische plaats. Papa Joost is dan weer een fotografie liefhebber, dus lag het voor de hand dat hij de foto’s zelf zou nemen.

 

De inspiratie voor de foto kwam eigenlijk heel spontaan. Er moesten dringend nog wat foto’s genomen worden, maar ze wilden dit niet doen in de klassieke fotostudio’s of in de tuin. Toen Sipho’s mama een bezoekje bracht aan de tentoonstelling, kwam het idee vanzelf.

 

Ze wilden bij de keuze van het kaartje dat de nadruk op de foto zelf lag. De achtergrond en de stijl van dit kaartje paste wonderwel bij de kleur van de muren en de kledij van Sipho. Het ideale kaartje dus!

 

Sipho mocht zelf kiezen hoe hij op de foto’s stond. Hij wou persé een foto waarbij hij van een ladder sprong. Dit is niet de foto op het door ons uitgekozen kaartje, maar het was ook zeker een mooi resultaat! Uiteindelijk werden er 3 foto’s gekozen voor de kaartjes en dit is er alvast 1 van!   

 

De communie zelf vond plaats om 18u ’s avonds, maar ze vonden dit wat laat om nog een groot feest te geven. Daarom is het dubbelfeest voor Sipho! Hij mocht zijn communie de dag zelf vieren met zijn grootouders en meter en peter en op Pinksteren wordt nog een feest gegeven, met alle nonkels, tantes, neefjes en nichtjes. Voor het feest wordt er niet echt met een specifiek thema gewerkt. Wij wensen je alvast heel veel plezier op je tweede feest, Sipho!

Tiebe

De foto’s voor Tiebe’s kaartje werden genomen in de tuin. Hij haalde zijn mooiste glimlach boven waardoor fotograaf mama er iets leuks van kon maken! Enkele kleine details zorgden voor een finishing touch, namelijk Tiebe’s eigen olifantenknuffel, zijn klauterkunsten op het speeltuig en een reuze-grote bal

 

Tiebe en zijn ouders beslisten al snel dat dit prachtige kaartje het bedankkaartje zou worden! De spetterende gouden confetti en de zachte mintgroene achtergrond kon hen meteen overtuigen. 

 

Als grote dierenvriend, echte sportman én als enthousiaste creatieveling bleek het thema voor Tiebe zijn communiefeest al snel duidelijk te zijn voor hem: CIRCUS! Het thema zal samen met de kleuren en details van het kaartje helemaal doorgetrokken worden op het feest. 

 

Met een gezellige bende van familie en vrienden vond er afgelopen zondag een heel leuk tuinfeest plaats. Enkele Malle Koks en een creatieve circusartiest zorgden voor de toffe omkadering, waarvan zowel jong als oud konden genieten! Een reuze-grote Mickey Mouse kwam met zijn reiskoffertje langs, zodat een tripje naar Euro Disney nog in het vooruitzicht is. En Tiebe, die ging met een koffertje vol mooie herinneringen uitgeput naar bed…. Wij wensen Tiebe alvast heel veel plezier in Euro Disney! 

 

Verzameling

footer-com21-benl
You might also like

Geef hier jouw mening