4 fantastische ideeën voor je 30ste verjaardag

Neem jij afscheid van de twee en krijg je dit jaar je derde voordeur? Dat is geen reden tot paniek, integendeel. Geef een groot feest en vier dat je al 30 jaar lang jij bent! Met een subliem feest geef je de aftrap voor een nieuw decennium, nieuwe avonturen en wie weet wel je prachtigste jaren. Om je 30ste verjaardag stijlvol te vieren hebben we vier toffe ideeën voor je!

1.Tijd om champagne te drinken en op tafel te dansen

De titel zegt het al, je dertigste verjaardag mag niet zomaar passeren. Het is tijd om de champagne te doen knallen en je helemaal te geven op jouw feestje. Wat je 30ste verjaardagsfeest zo fantastisch maakt? Je mag het hélemaal zelf organiseren. Van de gouden dertig tot de metallic-cupcakevormen, je verjaardag is één sprankelend feest! Wat mag echter niet missen? Bubbels! Zo kan het een leuk idee zijn om verschillende soorten champagne te schenken aan je gasten; rosé, brut, demi-sec, doux … voor ieder wat wils en voor velen een nieuwe wereld die ze eigenlijk niet zo goed kenden als ze dachten!

 30ste verjaardag

2. Dirty 30 Photo Booth

Je dertigste verjaardag moet niet “dirty” zijn, maar met deze grappige rekwisieten wordt je Photo Booth zeker en vast lachen, gieren, brullen. Ben je enkele gasten op je feest kwijt? Zoek dan de cameraman, want de kans is groot dat ze zich rot amuseren met deze leuke attributen! En het allerleukste aan deze Photo Booth? Jij mag de foto’s als eerste bewonderen na het feest.

30ste verjaardag vieren 30ste verjaardag vieren 2

Bron: Etsy

3. Wensen voor je 30ste

Als het niet meer leuker kan worden, doen we er nog een schepje bovenop. Laat iedere gast op je feest 30 wensen voor jou op een kaartje schrijven en het aan een ballon knopen. Nadat je jouw dertig kaarsjes hebt uitgeblazen, laat je alle wensballonen samen los in de hoop alle wensen in vervulling mogen gaan.

  30ste verjaardag vieren 3

4. Verjaardagskaarten en nog een extra?

Verjaardagskaarten zijn een leuke traditie om met de grappigste berichten de jarige te doen lachen of een traantje te doen wegpinken met een ontroerend tekstje. Om je nog extra proficiat te wensen kan je op je 30ste verjaardagsfeest een message-wall voorzien waar alle genodigden een persoonlijke boodschap noteren.

 

Dit kan natuurlijk volledig in het thema van je feest. Wij dachten aan een gouden pen om de felicitaties in mooie letters mee te noteren … Maar natuurlijk is jouw wil wet op jouw 30ste verjaardag, dus laat je fantasie spreken!

 

Wil je het nog persoonlijker? Laat je gasten dan tonen hoe goed ze je kennen met muziek! Organiseer een feest met enkel muziekcassettes in plaats van CD’s of een laptop. Je gasten kunnen dan allemaal een mixtape voor je maken als cadeau, uren plezier voor hen en voor jou. Wel niet vergeten op tijd de B-kant op te zetten!

 

Inspiratie & foto’s: Brit+CO.

You might also like

Geef hier jouw mening