De leukste geboortekaartjes voor jongens

Hoera, een zoontje! Als je in verwachting bent, staan er heel wat to do’s op de planning: de babykamer decoreren, kleertjes kiezen en geboortekaartjes ontwerpen! We geven je alvast graag wat inspiratie voor geboortekaartjes voor jongens!

Geboortekaartjes met folie

Deze trendy geboortekaartjes hebben een glanzend laagje op het motief of de naam in goud, zilver of koper. Die kleuren maken de aankondiging van zijn geboorte meteen heel feestelijk.

 

Unieke kaart met letter en naam in goudfolie

Trendy kaart met strikje en zilverfolie

Geboortekaart met stipjes en naam in zilver

 

Stoere geboortekaartjes voor jongens met een diertje

Wil je graag een leuke tekening op jouw kaartje? Dan kan je een geboortekaartje met diertjes kiezen! Deze kaartje zijn zowel schattig als stoer tegelijk: perfect om de geboorte van jouw zoontje aan te kondigen!

 

Geboortekaart in muntgroen met beer

Geboortekaartje met panda op bol

 

Traditioneel blauw geboortekaartje

Met een traditioneel blauw kaartje kan je nog steeds niet missen. Mensen zien onmiddellijk aan het ontwerp van jouw kaartje dat er een klein kereltje geboren is!

 

Leuke lichtblauwe geboortekaart met regenboog

Drieluik geboortekaartje lichtblauw met ruit en silhouet jongen

 

Een kaartje met een unieke vorm?

Een origineel kaartje versturen? Kies voor een kaartje met een unieke vorm! Dat kan echt over allerlei vormen gaan! Een kaartje in de vorm van een vlaggenlijn, een appel, een indianen tipi, …

Een vlaggenlijn om de geboorte feestelijk aan te kondigen

Een op en top originele manier om de komst van jullie kindje aan te kondigen! Deze vlaggenlijn geboortekaartjes kan je helemaal zelf personaliseren. De naam op het ene wimpeltje, de geboortedatum op het volgende en belangrijke informatie zoals de meter en peter op het derde… Van zodra dit origineel geboortekaartje in de bus valt, is het meteen duidelijk! De geboorte van jullie zoontje is één groot feest!

Een lekker stoer geboortekaartje in de vorm van een tipi

Dit kaartje heeft de vorm van een tipi en blijft zo heel makkelijk rechtstaan! Jullie klein kereltje wordt zo helemaal in stijl aan de wereld voorgesteld!

Een geboortekaartje voor een wolk van een baby

Helemaal origineel is een geboortekaartje in de vorm van een wolkje. Geen roze wolk hier, maar een blauwe, perfect om jouw zoontje te verwelkomen!

 

Muntgroen vlaggenlijn geboortekaartje jongen

Geboortekaart in vorm van tipi

Muntgroene wolkkaart

 

banner geboorteblog

Geef hier jouw mening