Een vlaggenlijn geboortekaartje: een feestelijke aankondiging!

Met je geboortekaartje wil je de hele wereld tonen hoe gelukkig jullie zijn met de geboorte van jullie zoontje of dochtertje. Omdat elke baby uniek is, tonen we hier graag onze suggestie voor een origineel geboortekaartje: de vlaggenlijn!

Eco vlaggenlijn bruine beer

 

Een originele geboorteaankondiging met een vlaggenlijn

Een vlaggenlijn is een origineel geboortekaartje dat bestaat uit drie of vier driehoekige kaartjes die met een lintje bij elkaar worden gehouden. De vlaggenlijn zorgt meteen voor dat  feestelijk gevoel dat perfect bij de geboorte van jouw kindje past.

Als je een vlaggenlijn geboortekaartje bestelt, ontvang jij thuis de losse driehoekjes en een kleurig lintje. Een feestelijke manier om jullie kleintje aan de wereld voor te stellen, zoveel is zeker! Jouw vrienden en familieleden krijgen vast en zeker meteen een feestelijke gevoel als ze de vlaggenlijn uit de enveloppe halen. 

Geboortekaartje vlaggenlijn voor jongens

Een zoontje op komst? Hier vind je een aantal suggesties om de geboorte van jouw zoontje met een mooi en origineel kaartje aan te kondigen. Blauw blijft het goed doen, maar ook beige, muntgroen of rood zijn geschikte kleuren voor een vlaggenlijn geboortekaartje. Met een leuke tekening of een foto van jouw kindje heb je meteen een origineel kaartje.

Vlaggenlijn voor jongens

 

Vlaggenlijnen voor meisjes

Roze is nog steeds de kleur bij uitstek voor een geboortekaartje voor een meisje. Die kleur kan je ook gebruiken voor een vlaggenlijn geboortekaartje voor meisjes. Gecombineerd met  een lief figuurtje is dit de perfecte manier om de komst van jullie kleintje aan te kondigen!

Vlaggenlijnen als geboortekaartje voor tweelingen

Ook voor de geboorte van een tweeling is een vlaggenlijn een perfect geboortekaartje. Voorzie voor  elk baby’tje een eigen driehoekje, en hou de twee andere driehoekjes voor een leuk motiefje of de datum. Krijg je een zoontje en een dochtertje? Dan kan je een voor een kaartje met twee verschillende kleuren kiezen.

tweeling-geboortekaartje-vlaggenlijn-TA05500-1600056-03-1 tweelingkaartje-vlaggenlijn-meisjes-TA05500-1600052-03-1

 

Combineer je vlaggenlijn geboortekaartje met de doopsuiker

Je kan de stijl van jouw vlaggenlijn geboortekaartje perfect doortrekken naar de doopsuikertjes of snoepzakjes. Kies ervoor om met dezelfde materialen en kleuren te werken, zodat alles een mooi en feestelijk geheel wordt.

banner_2

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening