De perfecte geboortekaartjes voor meisjes!

Proficiat, jullie verwachten een dochter! Fantastisch nieuws. Zijn jullie nog op zoek naar een mooi geboortekaartje voor meisjes? Neem dan zeker eens een kijkje in het ruim aanbod geboortekaartjes van Tadaaz. Er zit vast een origineel geboortekaartje voor dochterlief bij dat je helemaal geweldig vindt! Je vindt hier onder andere geboortekaartjes voor jongens, meisjes én zelfs voor tweelingen.

 

Hippe geboortekaartjes

De tijd dat geboortekaartjes voor een meisje enkel synoniem waren met zacht roze bloemetjes, ligt allang achter ons. Tegenwoordig mag het hip, origineel en gedurfd zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een leuk geboortekaartje in de vorm van een paspoort? Dat is een erg originele manier om vrienden en familie kennis te laten maken met jullie kindje. Wat een hip geboortekaartje! Geboortekaartjes in een originele vorm of met een leuk houten figuurtje zijn ook heel origineel.

Wist je dat je ook een eigen ontwerp kan laten drukken bij Tadaaz? Dan heb je ongetwijfeld een hele unieke kaart! Voeg zelf foto’s en tekst toe aan jouw kaart en je bent helemaal klaar met het geboortekaartje voor jullie dochter, spannend!

 

Schattig geboortekaartje met houten vosje

Geboortekaartje met confetti en gouden vogeltje

 

Uniek kaartje met foto

Bovendien is het tegenwoordig helemaal in om zélf een personal touch te geven aan jouw geboortekaartjes. Ben je creatief aangelegd? Ga dan zelf aan de slag met foto’s. Is jullie favoriete kaartje niet voorzien van een foto? Geen nood! Je kan op elke kaart een fotovak toevoegen naar wens. Problem solved. 

Gepersonaliseerde kerstkaartjes zijn al langer een fenomeen maar dit zie je nu ook terugkomen in geboortekaartjes! Een foto van je pasgeboren spruit op het geboortekaartje geeft net dat tikkeltje extra.

 

Feestelijk geboortekaartje met roze en gouden stippen en foto

Foto op roze planken

 

Romantisch geboortekaartje voor meisjes

Niets houdt je natuurlijk tegen om net wel te kiezen voor het klassieke roze. De geboorte van jullie baby meisje is sowieso een bijzonder moment, deel het met vrienden en familie met een romantisch meisjes geboortekaartje!

Je kan met een romantische kaart nog heel wat richtingen uit. Naast roze en bloemen is goudfolie ook een prachtige keuze! Dit zorgt meteen voor een feestelijk gevoel bij de eerste blik op de kaart. Deze mooie kaart in stevig papier met lichtroze aquarel en goudfolie is prachtig voor jullie dochter.

 

Romantisch geboortekaartje met aquarel

Schattig geboortekaartje met confetti in goudfolie

Snoezig geboortekaartje met kleine roze hartjes

 

Een geboortekaartje met dieren, altijd een goed idee!

Je hebt geboortekaartjes in allerlei stijlen om je kleine spruit te verwelkomen – van lieve, schattige kaartjes tot hip en trendy kaartjes met wolkjes of confetti. En natuurlijk blijven geboortekaartjes voor meisjes met dieren helemaal geweldig.

Vosjes, olifantjes, konijntjes en zwanen. Heel wat mogelijkheden voor het ontwerp van jullie geboortekaartje. Veel plezier bij het ontwerpen van jullie droomkaart!

 

Wit geboortekaartje vrolijke roze olifant

Roze geboortekaartje flamingo

 

Schattige geboortekaart lief klein konijntje

Drieluik meisjeskaartje met schattig vosje

 

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening