Maak unieke geboortekaartjes voor jouw baby

Wat is er belangrijker bij de keuze van je geboortekaartjes dan dat het unie ik voor jouw kindje? Wil je unieke geboortekaartjes maken, dan is je eigen inbreng van groot belang! Je wil immers dat jouw geboortekaartje anders is dan alle andere.

Een uniek geboortekaartje kiezen

De keuze voor een geboortekaartje is vooral een keuze voor een bepaalde stijl of trend. Daarnaast is het ook leuk als je al weet of jullie een jongen of meisje verwachten. Via de filters op de website kan je zo al een selectie maken van de geboortekaartjes die voor jou het meest in aanmerking komen.

Buromac geboortekaartjes maken het aanbod compleet

Het aanbod geboortekaartjes op Tadaaz was al erg ruim, maar is sinds kort nog groter geworden! Je kan nu ook online geboortekaartjes maken uit de Baby Folly en Pirouette collectie van Buromac! Geen doorsnee kaartjes, maar stuk voor stuk topontwerpen die heel wat verschillende stijlen bevatten.

Lieve geboortekaartjes

Zachte tinten, fijne details en afwerking staan centraal bij de lieve geboortekaartjes! Je kiest vaak voor eenvoud, maar tegelijk voor klasse. Enkel voorbeelden van lieve geboortekaartjes zijn deze:

 

Een diertje dat de komst van jullie kindje aankondigt is vaak ook een mooi voorbeeld van lieve geboortekaartjes. Enkel voorbeelden van geboortekaartjes met diertjes zijn:

Geboortekaartje met hippe panda

 

Eco look geboortekaartjes

Natuurtinten en ecopapier vormen de basis binnen deze stijl. Je geeft je kaartje meteen een heel trendy look als je kiest voor die papiersoort. Gecombineerd met een inlegvel krijgt je geboortekaartje meteen een heel leuke twist!

Enkele voorbeelden van eco look geboortekaartjes zijn:

 

 

Geboortekaartjes met folie afwerking

De details zijn van belang wanneer je een uniek geboortekaartje wil maken. De afwerking van je geboortekaartje met zilveren, gouden of koperen foliedruk maken het echt uniek! Je kan ervoor kiezen om enkele details op het kaartje in foliedruk te laten drukken, maar ook om de naam van je kindje in foliedruk af te werken.

Maak je ontwerp en bestel een modelkaart

Een uniek geboortekaartje wil je natuurlijk vooraf even kunnen bewonderen. De komst van je kindje wordt meteen een stukje concreter wanneer je dat mooi geboortekaartje met zijn of haar naam erop in de bus krijgt! Maak dus jouw uniek geboortekaartje online en bestel een modelkaart. Zo kan je de papiersoort, het drukwerk, de afwerking van je kaartje in het echt zien en ben je vast meteen verliefd op jouw eigen ontwerpje!

Is er toch nog iets waarmee onze klantendienst jou kan helpen om je geboortekaartje helemaal uniek te maken? Neem dan zeker even contact op via mail, chat of telefonisch! Wij staan klaar om samen met jou de komst van je baby op een unieke manier aan te kondigen!

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening