De allermooiste goedkope kerstcadeaus onder de 20 euro

De feestdagen staan voor de deur en dat zorgt weer eventjes voor de nodige stress, want het kopen van cadeaus voor iedereen kan een lastige en prijzige opgave zijn. Wij zetten daarom de leukste betaalbare kerstcadeaus voor jou op een rijtje! Hoogstwaarschijnlijk zullen we kerst ook nog eens in kleine kring moeten vieren… Laat je cadeautje door ons inpakken en laat het meteen leveren bij de persoon die je wil verrassen. Origineel, veilig en attent!

 

Hoe kom je bovendien na al die jaren nog origineel uit de hoek? En wat geef je iemand die alles al heeft? Dan is een gepersonaliseerd cadeau een uitstekend idee. Goedkope kerstcadeaus hoeven niet saai te zijn. Scoor met jouw creatie onder de 20 euro!

 

Wijnkist

Een fles wijn wordt altijd gewaardeerd, en voor 10 euro koop je al een lekker flesje in de supermarkt. Alleen wil je die fles natuurlijk wel op een originele manier cadeau doen.

 

Dan is een houten wijnkist de ultieme cadeauverpakking! Personaliseer met je beste wensen of een leuke quote en/of voeg een mooie foto toe. Je tekst wordt in het deksel gelaserd voor een erg chique effect.

 


Kerst mok

Een feestelijke mok is het ideale cadeau voor de koude wintermaanden. Personaliseer de koffiemok met een eigen foto en/of een grappige of lieve kerstwens. Zo wordt dit leuk cadeau extra persoonlijk.

 

Kies voor de klassieke mok uit keramiek of voor een hip emaille exemplaar. De emaille mok is pure nostalgie in een nieuw jasje.

 

Je houdt zelfs nog wat budget over om er een heus geschenkpakketje van te maken! Doe er bijvoorbeeld een pak koffie of thee bij met lekkere koekjes en chocolaatjes. Of een heerlijke chocolade stick om in warme melk te smelten. Je kan er natuurlijk ook een zakje bonbons of snoepjes in stoppen.

Geurstokjes en geurkaarsen

Geurstokjes en geurkaarsen kan iedereen in huis gebruiken! Het zorgt voor extra warmte en gezelligheid, zeker nu we Kerstmis kleinschaliger zullen moeten vieren. Personaliseer je favoriete ontwerp en verras iemand heel bijzonder met dit originele geschenk!

 

Lunchbox

Of wat dacht je van een gepersonaliseerde lunchbox om je dierbare mee te verrassen? Personaliseer het deksel naar wens met je favoriete foto en je beste wensen.

 

Stop er eventueel nog een klein cadeautje in of zelfgebakken zandkoekjes in kerstvormpjes. Tevens de ideale activiteit om met de kinderen te doen op een luie zondagmiddag!

 

Een leuk alternatief voor de lunchbox kan een gepersonaliseerde koekjestrommel zijn. Deze leuke cadeautip valt nog net binnen je budget!

Origineel kussen

Een kussen met een bijzondere boodschap dat ook nog eens mega interieurproof is? Check! Kies je favoriete ontwerp en personaliseer helemaal naar wens. Ook de leuke stoffen tasjes of de shopper is een blijvend cadeau dat je meter, oma, vriendin voor heel lange tijd kan gebruiken!

 


Sneeuwbol

Wat denk jij, wordt het dit jaar een witte Kerst of niet? In dit erg leuk cadeautje sneeuwt het altijd. Je personaliseert deze sneeuwbol heel eenvoudig met een eigen foto en tekst. Kies bijvoorbeeld een winterse foto uit voor de ene zijde van de schuddebol, en plaats een toffe tekst in een lettertype naar keuze op de ommezijde.

 

Een leuke variant op de klassieke schuddebol is een sneeuwbol met hartjes. Het perfecte geschenkje om diegenen te verrassen die je zo ontzettend lief hebt. Dit origineel fotokadertje kan het hele jaar door op de schoorsteenmantel staan blinken.

Set onderzetters voor glazen

Klinken op het nieuwe jaar wordt extra bijzonder met deze unieke set onderzetters. Deze set van 6 kun je via de online editor personaliseren met foto’s van jullie mooiste momenten en/of een eigen tekst.

 

Ook het doosje waarin deze onderzetters verpakt worden kun je naar wens personaliseren. Geen gedoe meer met geschenkpapier dus, want jouw cadeautje is meteen klaar om af te geven!

 

 

Wat zal het fijn zijn om even weg te dromen bij die mooie herinneringen, elke keer er een nieuwe maand aanbreekt.

 

Weg keuzestress! Voor welk cadeau kies jij dit jaar? Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren met deze leuke goedkope kerstcadeautjes. Wij wensen jou alvast prettige feestdagen toe! Psst… nog kerstkaartjes nodig? Ontdek onze nieuwe collectie!

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *