Kerstkaarten maken met foto? Zo maak je ze ‘picture perfect’!

Kerst is gezelligheid troef, en daar doe je uiteraard graag een extra inspanning voor. Je zeult de grootst mogelijke kerstboom binnen en probeert die met zorgvuldig gekozen versiering te laten wedijveren met de ‘White House Christmas tree’ van de Obama’s. Voor je kerstkaartjes wil je natuurlijk ook iets extra doen. Kerstkaarten met foto zijn dé manier om je vrienden en familieleden persoonlijk het allerbeste te wensen. En je kunt er alle kanten mee uit… Enkele ideeën die je naar je fototoestel doen grijpen!

 

Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten met foto’s én coole accessoires

De juiste achtergrond vinden, alle gezinsleden een toffe pose doen aannemen, … Foto’s maken voor de kerstkaarten is soms een hele uitdaging. Als je dan ook nog eens moet jongleren met accessoires, raak je het noorden helemaal kwijt. Gelukkig hoef je daar bij Tadaaz je hoofd niet over te breken. Je neemt gewoon een foto en kleeft er tijdens het opmaken in onze tool een leuk attribuutje op: van rode neuzen tot rendiergeweien, van sterretjes tot sparren – je vindt zeker iets naar je zin.

 

Je foto-kerstkaart staat of valt met de juiste sfeer. Lukt het niet om de belichting helemaal goed te krijgen? Blijkt de trui van je partner te vloeken met het behangpapier? Of heb je tijdens het ‘shooten’ een hardnekkige blos gekregen? Geen paniek: in onze tool kan je de gewenste filter instellen. Een filter in sepia of zwartwit geeft je foto meteen wat meer cachet!

 

kerstkaarten met foto maken

Een bijzondere invalshoek voor originele kerstkaarten

Je kunt natuurlijk alleen of met je gezin naast de kerstboom gaan staan om een foto te nemen, maar voor originele kerstkaarten ga je beter een stapje verder. Als je genoeg vrijwilligers vindt, kunnen jullie een menselijke kerstboom maken: allemaal een groene trui aan, op elkaar klauteren tot jullie een piramide vormen, en klaar! Of neem een foto van je weerspiegeling in een grote gouden kerstbal. Als je de tekst op je kerstkaart in goudfolie laat drukken, heb je meteen een mooi geheel.

 

TA1188-1700013-1 fotokaart met goudfolie

Beestjes in de plaats van baby’s!

Een baby met een kerstmuts is natuurlijk het toppunt van schattigheid, maar ook zonder kinderen kun je coole foto-kerstkaarten maken: zet je kat of hond gewoon ‘in the picture’! Ben je een ‘crazy cat lady’ of heb je meerdere beestjes in huis die een foto verdienen? Dan ga je toch gewoon voor een collage! Iedereen tevreden …

Geef hier jouw mening