Tadaaz productie: mix van hightech en vakmanschap

Topkwaliteit en vakmanschap gaan hand in hand bij Tadaaz

Een blik achter de schermen bij het kloppend hart van het bedrijf… de productie. Het is een beetje zoals ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ wanneer je op ontdekking gaat in de kaartjesfabriek van Tadaaz! Kaartjes worden hier ontworpen, gemaakt en met heel veel zorg afgewerkt. Al van bij de ontvangst van het pakje, beleef je als klant een Happy Moment!

Tadaaz productieEen blik achter de schermen

We gaan even op stap met Bert, de Tadaaz-kenner bij uitstek. Hij werkt al 7 jaar in de prepress afdeling en is sinds de start van de webshop Tadaaz dé persoon die het productieproces van A tot Z helpt regelen. Bij hem zijn de Tadaaz-kaartjes in goede handen!

Hoe wordt een nieuwe kaart geboren?

Het werk start al in de ontwerpfase. Wanneer het creatieve team nieuwe kaartjes, bedankjes of decoratie ontworpen heeft, komen die bij Bert terecht. Hij bekijkt de technische kant van die ontwerpen. Is het haalbaar? Welk papier kiezen we hiervoor? Hoe zit het met de kleuren… Hij geeft advies om de beste kwaliteit te bieden en test nieuwe productietechnieken en papiersoorten. Zo is Tadaaz steeds koploper wat betreft afwerking en kwaliteit van alle producten die ze aanbieden.

Topkwaliteit in de afwerking

Bij Tadaaz geen standaardkaartjes of producten! Onze klanten verwachten een 100% gepersonaliseerd kaartje met een perfecte afwerking. Speciale vormen of afgeronde hoeken zorgen voor een superleuk effect van de kaartjes. Passende lintjes en zakjes om je doopsuiker af te werken… Aan alles is gedacht!

Bert bekijkt per ontwerp de mogelijkheden met het creatief team. Zo zorgen ze samen voor topkwaliteit en snelle productie.

Je kaartjes krijgen extra glans met foliedruk

Om er helemaal uit te springen, worden heel wat kaartjes afgewerkt met foliedruk. Na het drukken worden de producten op ambachtelijke wijze met warme foliedruk voorzien van een luxe afwerking. Het is fantastisch om te zien hoe de producten eerst op een state-of-the art printer gedrukt worden en vervolgens op en oerdegelijke machine afgewerkt worden! Die mix zorgt voor een prachtig eindresultaat!

Tadaaz productie

Zo kan de naam van je kindje in zilverfolie op het geboortekaartje gedrukt worden of de wensen op je kerstkaart in goudfolie. Die techniek wordt uitgevoerd op traditionele wijze, maar zorgt voor een heel trendy resultaat!  We voeren deze afwerking uit in een minimum van tijd, maar bezorgen je zo wel een luxueus kaartje of bedankje!

Snelle levering, daarop kan je rekenen bij Tadaaz productie!

Een positieve commentaar die heel vaak terugkomt in reacties van klanten is dat ze hun pakje ‘supersnel’ in huis hadden. Dat is ongetwijfeld 1 van de troeven van Tadaaz! Van zodra een bestelling geplaatst is, start de drukpers!  En dat gaat erg snel!

In de prepress volgt Bert samen met het team de bestellingen op. Indien nodig wordt er ingegrepen in het automatisch proces, maar dat is slechts uitzonderlijk. Geboortekaartjes hebben prioriteit en worden ook steeds als eerste gedrukt. Geen tijd te verliezen, de kersverse ouders hebben groot nieuws te melden!

Maar ook alle andere bestellingen worden efficiënt verwerkt en doorgegeven naar de verzendafdeling van zodra ze klaar zijn. Zelfs in drukke periodes zoals de kerstperiode, is dit een goed geoliede machine!

Topkwaliteit mooi verpakt

Wanneer is je bestelling klaar? Als iedereen tevreden is! Zowel bij het printen, het afwerken als het verzamelen van je bestelling worden kwaliteitscontroles uitgevoerd. Ons team van medewerkers heeft oog voor detail en stuurt bij waar nodig. Een Tadaaz product gaat hier door vele handen voor het mooi verpakt wordt en daar zijn we fier op! Zo zorgen we ervoor dat jij met een glimlach je Tadaaz doosje of enveloppe mag openmaken!

Tadaaz productie

Happy klanten, daar draait het allemaal om!

Al van bij je bestelling op de website bieden we heel wat mogelijkheden om je Tadaaz producten helemaal naar wens te maken. In de editor kan je je foto bewerken, tekst- of fotovakjes toevoegen, kleuren wijzigen… Hierin evolueert de techniek steeds meer om 100% eigen ontwerpen mogelijk te maken.

Happy Moments en originaliteit, daarvoor kom je als klant bij Tadaaz… Het is voor iedereen in de Tadaaz productie dan ook een erezaak om superleuke kaartjes, tafeldecoratie en bedankjes te maken voor jou!

footer_kerstblog_NL_19
You might also like

Geef hier jouw mening