Zo breng je sfeer op je kerst- en nieuwjaarsfeest

Ben jij dit jaar de gastheer of gastvrouw voor het kerst- of nieuwjaarsfeest? Dan wil je zeker dat je gasten zich welkom voelen en zorgen voor een mooie aankleding van je feest! We geven graag wat tips om je feest extra sfeervol te maken!

Een kerstboom met prachtige geschenkjes

Een prachtige kerstboom zal vast centraal staan in je huiskamer. Die kan je op allerlei leuke manieren aankleden en geeft meteen sfeer aan de kamer. Heb je niet genoeg plaats om een kanjer van een dennenboom te plaatsen, dan kan je ook voor een leuk alternatief gaan. Op ons pinterest bord vind je vast inspiratie hiervoor!

 

Volg ons op Pinterest!.

 

Onder de kerstoom horen prachtig verpakte geschenkjes. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets unieks van. Geen boom vol identiek verpakte geschenkjes, maar originele en kleurrijk verpakte kunstwerkjes! Die maak je helemaal af met een leuk geschenklabel of een kerststicker.

Heb je een piepklein cadeautje dat je leuk wil verpakken? Dan is een geschenkdoosje een perfecte oplossing. Denk aan een zelfgemaakt paar oorringen, een halsketting of een geschenkbon.

 

nieuwjaarsfeest Assortiment kerstgeschenkjes

Tafelversiering in stijl

Je bent uren in de weer om een heerlijk menu klaar te stomen. Van hapjes tot dessert wil je je gasten in de watten leggen. Natuurlijk is de decoratie van je tafel dan ook high on your list! Om die decoratie mooi harmonieus te maken kies je best eerst je stijl en kleuren en ga je dan aan de slag.

 

Wat heb je zoal nodig?

Leuke placemats, die je zelf online kan personaliseren met een originele wens en in je favoriete kleur. De servetten worden mooi verpakt in een gepersonaliseerde servetring met opnieuw hetzelfde motiefje als de placemats. Natuurlijk willen je gasten ook een idee van wat je precies op tafel zal toveren. De menukaart is dus een essentieel onderdeel van je feesttafel, maar is meteen ook een extra sfeervol accentje op je tafel!

 

nieuwjaarsfeest tafeldecoratie

Prachtig nieuwjaarsfeest in 1-2-3

Mooie decoratie hoeft helemaal niet tijdrovend te zijn! Weg met kerststress! Ontwerp je eigen placemats, servetringen en menukaarten in een handomdraai.

  • Kies je favoriete stijl
  • Plaats er een leuke en originele tekst of wens op
  • Selecteer een kerstmotiefje in de afbeeldingenbibliotheek
  • Pas het kleur aan zodat het helemaal in dezelfde stijl blijft

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *