Een gepersonaliseerd mondmasker voor iedereen 

Ga je akkoord dat als we voortaan een mondmasker moeten dragen voor onze eigen gezondheid, we zowel een leuk maskertje kunnen dragen? Op die manier beschermen we onszelf en de ander. En bij ons kun je nu je eigen gepersonaliseerd exemplaar krijgen. Of een masker met een originele print bestellen. Ontdek je favoriete stoffen of gepersonaliseerd mondmasker. 

Je eigen stoffen mondmaskers

Soms volstaat je handen wassen met water en zeep niet of kan dat op dat moment niet. Daarom bieden we met Tadaaz gepersonaliseerde mondmaskers aan.  Ze geven jou een optimale bescherming, maar ook de anderen rondom jou blijven beschermd. 

 

De maskers hebben een dubbele stoflaag, waar je ook nog een filter tussen kunt plaatsen. Zelfs Marc Van Ranst kan bevestigen dat 3 lagen zeker voldoende veiligheid bieden. 

 

Hou er rekening mee dat je deze herbruikbare mondmaskers na 4 uur draagplezier best wast op 60 graden. Zo kun je er eenmaal hij droog is terug optimaal mee beschermd worden.

 

Stoffen mondmasker

Stoffen mondmasker kinderen

 

Personaliseer je mondmaskers naar hartenlust

Wil je graag je eigen gepersonaliseerd masker? Vanaf nu maakt Tadaaz jouw gepersonaliseerd mondmasker, zodat je veilig de weg op kunt om te gaan werken of om naar school te gaan, … Maar het leuke eraan is dat je zelf beslist wat je op je masker gaat laten drukken. Op onze website staan al verschillende ontwerpen, deze kan je aanpassen en naar je eigen hand zetten. 

 

Wanneer je het masker draagt in het openbaar is het leuk dat je iets kan dragen wat je zelf ontworpen hebt. 

 

Mondmasker voor kinderen met gekke beestjes

Mondmasker met eigen originele foto

 

Voor volwassenen, maar ook voor kinderen

Niet enkel volwassenen verdienen de nodige bescherming, uiteraard de kinderen ook. 

De exemplaren voor volwassenen bieden een grotere stoflap, om zo de essentiële protectie te bieden. 

 

Die voor kinderen zijn wat kleiner, zodat ze ook genoeg aansluiting bieden. Zo passen hun mond en neus er ook perfect in zodat ook je kind het masker correct draagt. 

Kies je ontwerp en dan kan je het naar hartenlust personaliseren vooraleer je gepersonaliseerd mondmasker te kopen. 

Verrassende maskers voor volwassenen

We hebben voor volwassenen al leuke motieven met tijgermond, brede glimlach, een grappig tekstje, … Hierop kan je nog een tekstje plaatsen en je eigen foto op zetten. 

Ook hebben we al mondmaskers met originele stof, die geen final touch meer nodig hebben. Ze variëren van effen stofjes tot originele dieren- en bloemenprints. 

 

Gepersonaliseerd mondmasker

Stoffen mondmasker

 

Speelse maskers voor kinderen

De bescherming van je kind staat natuurlijk voorop, je zou niet willen dat ze besmet raken tijdens schooltijd. Kinderen kunnen nu buiten komen met enkele speelse motieven. Draag het masker met tijger mond om mensen aan het lachen te brengen gedurende deze periode. Ook zijn er effen stoffen en andere grappige prints waarop je nog een tekst en foto kan toevoegen. 

 

Andere stoffen mondmaskers met leuke motieven erop gedrukt, die hebben geen personalisatie meer nodig. Er is een assortiment met stoffen met eenhoorns, cactusjes, tijgerprints, … erop. 

 

En zo komt je zoon of dochter helemaal niets te kort als ze terug naar school mogen, het openbaar vervoer nemen, meegaan naar de supermarkt, … 

 

Mondmasker voor kinderen met tijgermond

Stoffen mondmasker met cactussen voor kinderen

 

Hou je werknemers ook veilig

Ben je met je bedrijf terug aan de slag gegaan? Of herstart je binnenkort terug? In dit ‘nieuwe normaal’ is het veiligst om met z’n allen een mondmasker te dragen. 

 

Vanaf heden verkopen we met Tadaaz dus ook gepersonaliseerde mondmaskers voor bedrijven. Je kan je eigen mondmasker maken door het te personaliseren in je eigen huisstijl bijvoorbeeld. 

 

Als je het logo van je bedrijf erop plaatst, is het een professioneel masker en sta je volledig in voor de veiligheid van je medewerkers. Het is terwijl ook nog eens een marketing tool om trots met je bedrijf naar buiten te komen. Meer dan 50 stuks nodig? Contacteer dan zeker onze klantendienst!

 

Ontdek alle mondmaskers >

 

 

 

Geef hier jouw mening