Je eigen gepersonaliseerd mondmasker maken 

Met Tadaaz gaan we samen de strijd tegen het coronavirus aan! De experts lieten al weten dat het niet volstaat om enkel je handen te wassen en afstand te houden. Daarom is een mondkapje vanaf 4 mei verplicht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar op plaatsen waar je niet genoeg afstand van elkaar kunt houden, zoals op het openbaar vervoer en op school. Goed nieuws, want je kan bij ons binnenkort zelf je mondmasker maken

 

Mondmasker maken

Net zoals je al onze koekjestrommels en mokken personaliseerde, kan je nu ook je eigen mondmasker personaliseren. En wat voor eentje! Het is volledig te bedrukken naar eigen wens en je beschermt er zowel jezelf als anderen mee.  

 

Als we straks met z’n allen meer en meer een mondkapje moeten dragen, kan je er even goed eentje nemen waar je je goed in voelt en waarmee je er zelf ook nog goed uitziet. Dankzij je zelfgemaakt ontwerp zal dat geen probleem zijn en wordt het een hoop aangenamer om te dragen. 

 

Bescherm jezelf op een originele manier en bestel je mondmasker online op de website. Vanaf dan begint het leuke deel: personaliseren! Heb je liever een opvallend model? 

Hou je het liever wat simpel? De keuze is volledig aan jou! 

 

Zelf je mondmasker maken en personaliseren kan in de editor. Je kan ervoor kiezen om een foto in te voegen, er een leuke tekst op te zetten of je kan zelfs gaan voor leuke emoticons of icoontjes! Even alles goed zetten en voilà, jouw zelfgemaakte maskers zijn klaar!

 

Originele ideetjes 

Kindermaskers

De kans is groot dan je kids niet zullen staan springen om een mondmasker aan te doen, maar daar weten wij wel weg mee! Met een leuk en speels ontwerp worden mondmaskertjes en stuk leuker om te dragen voor de kleinsten onder ons. Laat ze er iets opzetten waar ze fan van zijn, zoals stoere dino’s of schattige eenhoorns en zie ze glunderen van trots!

 

 

Grappige maskers

Toon telkens je grappigste snoet bij het dragen van jouw mondmasker. Dat kan bijvoorbeeld met een mondmasker met een opvallende gezichtsuitdrukking, zoals een pruillip of ene brede smile. Grappige tip: maak mondmaskers met de gezichten van je gezin in laat ze dragen door de ‘verkeerde’ persoon. Eigenlijk doe je dan een faceswap, maar in ‘t echt. Hilariteit ten top!

Klassevolle prints

Blijf je toch liever modieus tijdens het dragen van jouw mondkapje? Dan kun je kiezen voor klassieke streepjes of misschien wel tijdloze bloemenprints. Ook ruiten zijn altijd een goed idee om over straat mee te lopen, natuurlijk. Less is more!

 

 

Personalisatie

De gepersonaliseerde maskers bestaan langs buiten uit polyester, binnenin is de stof van katoen. Daarnaast kan je op Tadaaz ook mondmaskers vinden die volledig in katoen zijn. Er is plaats voorzien voor een vervangbare filter, voor extra bescherming. Als je dus binnenkort een filter krijgt van de overheid, kan je die heel eenvoudig tussen de twee lagen van het mondmasker verwerken. 

 

Bescherm jezelf en je naasten in deze periode, dus ga voor een gepersonaliseerd mondmasker dat aansluit rond je gezicht. Kies eerst of je een masker op maat van kinderen of volwassenen wil. Daarna kan je je eigen naam of foto erop plaatsen, zo weet je zeker aan wie het masker toebehoort. Tadaaz biedt ook de mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen. 

 

 

Duurzame maskers

Eenmaal je het masker wil gaan gebruiken is het belangrijk te weten dat het herbruikbare mondmaskers zijn. Het is sterk aangeraden ze maximum 4 uur na elkaar te dragen. Daarna was je ze op een hoge temperatuur, om alle bacteriën te doden. 

 

Eenmaal gewassen is het mondmasker zo goed als nieuw, dus vanaf dan kan je het opnieuw dragen. Zo kan je elke dag nuttig gebruik maken van je gepersonaliseerd mondkapje en wordt de kans op besmetting door het virus dag na dag een beetje kleiner. 

 

Mondmaskers zullen nog een lange tijd in het straatbeeld te zien zijn, dus ze kunnen er maar beter leuk en fashionable uitzien. Met een gepersonaliseerd mondmasker van Tadaaz neem je je verantwoordelijkheid én fleur je anderen op met jouw origineel mondmasker! Win-winsituatie als je ‘t ons vraagt!

 

Mondmasker maken >

 

 

Geef hier jouw mening