Fit trouwen.. Yes go for it!

Het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens vliegen rond je oren. Denk aan stoppen met roken, meer tijd voor jezelf, pas iets nieuws kopen als het écht nodig is, en natuurlijk meer sporten. Dat laatste komt goed van pas mocht je van plan zijn dit jaar te gaan trouwen. Want wat is er nu leuker om met een big smile van oor tot oor helemaal fit in je trouwjurk te staan shinen!

Graag geven we je 6 tips om je op weg te helpen.

Stap 1 – Begin vroeg.

Yes! Het is zover, er zit een verlovingsring om je vinger en dat kan maar 1 ding betekenen.. trouwen!! Dus wil je helemaal fit verschijnen op je trouwdag dan is nu het moment om te beginnen. Het is namelijk nooit te vroeg om te starten. Optimaal genieten van je trouwdag is je doel. Dus begin echt op tijd. Wacht niet toch een week voor je bruiloft maar begin nu! Dit geeft voldoende tijd om je doel te stellen en deze ook te halen

7fe5a46afe8d703bc8d4327329c73787

Bron: Pinterest

Stap 2 – Maak een checklist

Omdat je aan zoveel moet denken voor jullie huwelijksdag is het handig om van deze checklist gebruik te maken om zo niets te vergeten. Door de checklist heb je meer tijd en rust om fit en in shape op je trouwdag te verschijnen. Werken zonder een checklist kan stress geven en daarom is het belangrijk om rust in je hoofd te hebben. De combinatie van een checklist, gezond eten en bewegen geeft je energie. Dus met deze ingrediënten verschijn je helemaal zen, fit en natuurlijk in shape op je trouwdag.

422f48597bc70e9e5871edf611357f73

Bron: Pinterest

Stap 3 – Gezond eten.

We weten allemaal dat gezonde voeding en veel water drinken belangrijk is om je fit en gezond te voelen. Combineer gezonde voeding met een work-out en je goede figuur komt helemaal toch zijn recht op jullie grote dag. Pak het niet te drastisch aan met bijvoorbeeld een crash- dieet, maar gun jezelf zo af en toe nog eens iets lekkers. Zoals bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of feestje. Zo is het goed vol te houden. En niet onbelangrijk laat je goed infomeren over wat echt gezond is en vooral wat haalbaar is.

8a0aaf598d8afc33074a98c2a41e0c42

Bron: Pinterest

Stap 4 – Beweeg met een Buddy

Samen is gezelliger toch? Als bruidje moet je natuurlijk niet de enige zijn die straalt op alle de trouwfoto’s. Dus vraag je verloofde om met je mee te sporten. Het is niet alleen gezelliger, je hebt dan ook een extra motivatie omdat jullie hetzelfde doel voor ogen hebben binnen een bepaalde tijd. Plan om te beginnen 2 x in de week een work-out met z’n 2en en jullie conditie gaat met sprongen vooruit. Een hele avond dansen op de dansvloer lijkt nu ineens niet meer zo onrealistisch. So let’s move!

f81844379c595747a9fc87ac180bacc4

Bron: Pinterest

Stap 5 – The Dress

Een bijzonder moment is het uitkiezen van je trouwjurk. En zo’n perfecte jurk geeft net dat duwtje in je rug om je doel te bereiken. Want als je eenmaal weet waar je naar toe werkt dan kan je je work-out aanpassen om zo mooi in je trouwjurk te verschijnen. Kies je bijvoorbeeld voor een strapless-jurk dan train je de schouders, ga je voor mermaid style, dan train je de heupen. 

878b3f4f005fbbbf66e47c96ba064a07

Bron: Pinterest

 

Stap 6 – Plezier

Het laatste en belangrijkste is vooral om te genieten. Have fun tijdens het bereiken van je doel. Eet gezond en kies dan ook gezonde gerechten die ook echt heerlijk zijn. Hetzelfde geldt voor sporten/bewegen. Kies een sport die bij je past. Fit trouwen is zo makkelijk vol te houden en als bonus krijg je niet alleen een mooier figuur maar ook nog eens meer energie! 

footer_huwelijkblog_NL-20

Geef hier jouw mening