Maak van elk moment van je trouwdag een feest!

61 MjAxMS0wOC0xNy0xMjAwLTAxLUpDVC5qcGc=

Je trouwdag is eindelijk daar. Je leeft er al maanden en misschien zelfs jaren naartoe. Alles draait om jou. Toch kijken heel wat vrouwen nadien met een dubbel gevoel terug op hun huwelijksdag. Uiteraard was het de mooiste dag van hun leven, maar toch wilden ze dat ze meer tijd hadden genomen om te genieten. De dag kan namelijk stresserend zijn en is voorbij in een knip. Dan wil je er toch het allermeeste uit halen? Met de tips hieronder houd je nog meer leuke herinneringen over aan je Grote Dag!

Maak de verplaatsingen onvergetelijk

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de verplaatsingen tussen het stadhuis en de kerkdienst of tussen de kerk en de receptie echt uniek te maken. Een oldtimer kan natuurlijk altijd, maar waarom zou je niet kiezen voor bijvoorbeeld een Vespa of scooter? Of gekker nog: een skateboard of skates. So what als je helemaal opgekleed bent? Het is jouw dag en jij moet doen waar jij je goed bij voelt!

 trouwdag scooter

 Boho weddings

Wil je toch iets conventioneler? Dan is een limo natuurlijk altijd leuk. Even een beetje privacy om van een goed glas champagne en elkaar te genieten voor je verdergaat met je droomhuwelijk!

Neem tijd voor een gezellige lunch op je trouwdag

Heel wat bruiden hebben amper tijd om zelf iets te drinken of laat staan eten op hun huwelijk. Waarom zou je tussendoor niet heerlijk gaan picknicken met de bruidskindjes en getuigen? Voorzie dekens en volle picknickmanden en doe je tegoed op een mooie locatie, zoals bijvoorbeeld een boomgaard. Idyllischer kan toch niet? 

picnick trouwdag Rustic Wedding Chic

Organiseer een te gekke fotoshoot

Een ludieke fotoshoot met je bruidskindjes of getuigen is de uitgelezen manier om even te ontspannen. Cheesy poses, spelen met perspectief, gekke locaties opzoeken… Het is allemaal perfect mogelijk. Vergeet met al die leuke ideeën wel niet minstens één perfecte foto te maken waarbij jullie mooi naar het vogeltje lachen!

Het geheim voor een geslaagde trouwdag? Bewust genieten, de organisatie aan anderen overlaten en tussendoor een beetje tijd maken voor jullie twee!

footer_huwelijkblog_NL-20

Geef hier jouw mening