Start nú met de zoektocht naar een locatie voor je trouwfeest

Zijn de eerste emoties na het huwelijksaanzoek verwerkt en ligt jullie datum al vast? Wacht dan niet langer, en vat de zoektocht naar de gedroomde locatie voor je trouwfeest zo snel mogelijk aan. Want zoals dat meestal gaat, zijn de beste plekjes als eerste weg. Laat die unieke en ideale trouwfeestlocatie dus niet aan je neus voorbijgaan!

 

locatie huwelijksfeest 2

Een doordacht plan werkt het beste

Als het op je trouwfeest aankomt, is een goede planning onontbeerlijk. Op deze belangrijke en mooie dag wil je niets aan het toeval overlaten. Begin dus op tijd met de organisatie van je trouwfeest, en werk je to do’s in volgorde van belangrijkheid af. Staat met stip op één: de locatie bepalen.

 

Heb je de zaal van je dromen allang uitgekozen? Of wil je liever trouwen op een unieke plek die romantiek ademt, zoals een boot of een kasteel? Misschien heb je altijd al geweten dat je je partner het ja-woord wil geven onder wuivende palmbomen op een idyllisch strand? Dan is het nú het moment om die plannen concreet te maken.

 

trouwen in het buitenland Hawaii

Unieke locatie voor je trouwfeest

Kies je voor avontuur of ben je graag een trendsetter? Verbaas je genodigden dan met een unieke locatie voor je trouwfeest. Enkele ideetjes op een rij.

Feest in de schuur

Het is tegenwoordig hip om je trouwfeest door te laten gaan in een grote schuur op de boerenbuiten. Terwijl de kinderen zich amuseren in de omliggende velden, kunnen de volwassenen ongestoord eten, drinken en feesten. Het voordeel? Er zijn geen buren, dus niemand die last heeft van de muziek. En natuurlijk ook de open ruimte, want die kun je inrichten naar jouw voorkeuren: lange rijen tafels, een groot buffet, een dansvloer, een partytent? Allemaal geen enkel probleem.

 

Feest mét overnachting

Waarom je gasten eens niet laten overnachten, zodat iedereen tot in de late uurtjes door kan feesten zonder daarna met de auto naar huis te moeten rijden? Dat kan perfect in die schuur die we hierboven beschreven, maar ook een weekendje in een hotel aan zee of kamperen in de Ardennen kan een leuk alternatief zijn voor je trouwfeest op locatie.

Feest in het buitenland

Voor de echte avonturiers is een trouwfeest organiseren in het buitenland wellicht een grote droom. Dat kun je klein houden, door bijvoorbeeld met een select gezelschap naar een romantisch hotel in de bergen te trekken. Of je nodigt familie en vrienden uit om in diezelfde bergen te gaan skiën – al valt dat wellicht meteen wat duurder uit.

 

Ook een kasteel in Frankrijk, of een boomgaard in Toscane vormen natuurlijk unieke en sfeervolle locaties voor een trouwfeest. En ook hier geldt weer: begin op tijd met zoeken!

footer_huwelijkblog_NL-20

1 Reactie op Start nú met de zoektocht naar een locatie voor je trouwfeest

  1. vanessa
    20 August 2016 at 8:43 pm (5 years ago)

    Waar is die schuur? 🙂

    Reply

Geef hier jouw mening