Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Om je kortingscode te gebruiken zorg je best dat je deze bij de hand hebt wanneer je het bestelproces wil aanvatten. Wanneer je in de eerste stap van het bestelproces zit (winkelwagentje) kan je rechts bovenaan een linkje aanklikken om jouw promocode in te voeren. Je kopieert of typt jouw promocode hier en klikt op de knop 'voeg code toe'.

Wanneer dit gelukt is, zul je bij de berekening van jouw totaalbedrag zien dat jouw 'korting' wordt verrekend. Je geniet nu van jouw Tadaaz korting!