Mijn winkelmandje0 producten
Besteld vóór 14u op een werkdag = zelfde dag nog verzonden
Klantenservice (ma-vrij 8u30 tot 17u00) Bel ons 050/407 910 Mail Tadaaz e-mail Chat met Tadaaz chat

Tadaaz op Trouw/Mariage in Gent - 17, 18 & 19 januari 2014

Flanders Expo Gent
Trouw-Mariage

vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014

 

Voor verloofde koppeltjes is de organisatie van hun huwelijksdag het voornaamste gespreksonderwerp! Alles moet lopen als gepland, maar bovenal moet het de mooiste dag uit jullie leven worden.

Een bruiloft plannen is samen kiezen en het valt niet te ontkennen… Er zijn erg veel mogelijkheden. Er zijn oneindig veel manieren om te trouwen. In’t groot, in’t klein, in’t lang en in’t breed!

Daarom is het bezoeken van deze trouwbeurs zeker een must. Je vindt er een schat aan inspiratie en adviezen voor jullie trouwdag. Leuke locaties, heerlijke menu’s, de mooiste trouwkledij voor hem en haar, decoratie-ideeën, maar uiteraard ook trouwkaarten en uitnodigingen,… Op deze trouwbeurs vind je het allemaal.

Om jullie te helpen in deze zoektocht, zal Tadaaz van vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari 2014 te vinden op de Trouw-Mariage beurs in Flanders Expo te Gent.

Op onze kleurrijke beursstand kan je prachtige trouwkaarten en uitnodigingen ontdekken en bewonderen. We stellen onze webshop Tadaaz.be uitgebreid voor en wie weet draai jij wel een fikse korting aan ons Rad van Fortuin!

We hopen je alvast terug te zien op de beurs Trouw-Mariage!

Speciale actie:

Geniet nu van 15% korting op trouwkaarten (code W15TM)

 

>> ontdek onze trouwkaarten