Hulp nodig ? 050/407 910

Stickers rechthoekig

14 Producten

logo
mini-ronde-sticker-3-cm-TA03905-1900013-03-1
ø 3,00 cm
logo
kleine-ronde-sticker-3-7-cm-TA03905-1800004-03-1
ø 3,70 cm
logo
medium-ronde-sticker-4-4-cm-TA03905-1800002-03-1
ø 4,40 cm
logo
vierkante-sticker-TA03905-2000001-03-1
5,00 x 5,00 cm
logo
ronde-sticker-met-folie-3-7-cm-TA03905-2100002-03-1
ø 3,70 cm
MET FOLIE
logo
ronde-sticker-met-folie-4-4-cm-TA03905-2100003-03-1
ø 4,40 cm
MET FOLIE
logo
ø 5,90 cm
logo
ø 3,00 cm
MET FOLIE
logo
11,00 x 6,60 cm
logo
8,50 x 11,50 cm
logo
ø 8,30 cm
logo
7,50 x 3,00 cm
logo
ø 5,90 cm
MET FOLIE
logo
8,50 x 11,50 cm

Maak rechthoekige stickers met je eigen ontwerp

 

Op zoek naar toffe sluitzegels, iets om op je spullen te kleven of om je bedankjes voor een communie, geboorte of huwelijk af te werken? Zoek niet langer! Bij ons vind je personaliseerbare stickers in verschillende formaten en vormen. 

 

Rechthoekige stickers zijn altijd een goed idee als je de focus wil leggen op een korte tekst of een naam. Je ontwerp is 100% personaliseerbaar met je eigen foto of tekst. Als je zelf een origineel ontwerp hebt gemaakt, kan je dat zonder problemen importeren in onze editor.

 

Laat je huisstijl of logo uitschijnen op rechthoekige stickers.  

 

Ben je een eigen zaak gestart en heb je daar een eigen huisstijl en logo voor gemaakt of laten maken door een grafisch ontwerper? Supertof! Onze blanco rechthoekige stickers lenen zich perfect om die prachtige huisstijl waar je zo trots op bent uit te spelen. 

 

Je kan de stickers overal op kleven. Denk bijvoorbeeld aan leuke blikken doosjes, zeeppompje, glazen potjes en veel meer. 

 

Misschien heb je wel gepersonaliseerde kaarten of vierkante kaarten gemaakt in dezelfde stijl, bijvoorbeeld als cadeaubon, visitekaartje of luxe aankondiging om iedereen van je bedrijf op de hoogte te brengen. Dan kan je de stickers perfect gebruiken om je enveloppen mee te sluiten! Zo krijg je een mooi samenhangend geheel.  

Hier kan je de leukste ronde stickers maken

 

Zowel voor particulieren als professionelen zijn ronde stickers erg handig. Ze zijn volledig personaliseerbaar met je eigen tekst, foto, logo of huisstijl. 

 

Bestel bijpassende kaarten met hetzelfde ontwerp en maak indruk met een prachtig geheel! Dankzij de hoge kwaliteit, worden jouw stickers helemaal zoals je ze had voorgesteld. 

 

Wacht niet langer, het is tijd om je eigen ronde stickers te maken.

 

Je eigen stickers met foto kleef je overal op

 

Stickers met foto kan je voor duizendeneen dingen gebruiken. Werk er je bedankjes voor elke gelegenheid mee af, zoals een prachtig huwelijk, een langverwachte geboorte, een spetterend communiefeest en nog veel meer. 

 

Een leuke tip is alvast om een sticker op de boeken en schriften van je kids te kleven zodat ze ze zeker niet kwijtraken. Ook wanneer ze het vriendenboekje van hun vrienden moeten invullen en daar een foto in moeten kleven, komen ronde stickers met foto prima van pas!

 

De ronde stickers zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Klein of groot, je zal ze niet meer kunnen missen! Bestel er zoveel je wil! Niet zeker over het formaat dat je wil of nodig hebt? Neem gerust contact op met onze klantendienst!

Je eigen stickers maken met jouw eigen ontwerp

 

Jouw eigen motief op een sticker

Heb je een eigen ontwerp gemaakt voor je geboortekaartje, uitnodiging of bedankkaartjes? Dan is de combinatie met een sticker met hetzelfde design een echte meerwaarde!

 

Een eigen ontwerp sticker als sluitzegel

Wil je je enveloppe pimpen in dezelfde stijl van je kaartje? Dan is een sticker de perfecte manier om een 100% persoonlijk resultaat te krijgen! Een kleine ronde sticker kan je gebruiken als sluitzegel op de achterzijde van je enveloppe. Wie deze enveloppe ontvangt zal meteen zin krijgen om het leuke nieuws dat je hen brengt te ontdekken!

 

Een 100% eigen adressticker op je enveloppe

Een sticker met je adres erop voor je envelop is bijvoorbeeld ideaal wanneer je je en kerstkaarten verstuurt of de uitnodiging voor je feestje!

 

Een sticker als versiering voor je bedankjes

Wil je de gasten op je babyborrel, verjaardag,  trouwfeest, jubileum …  een gepersonaliseerd geschenkje meegeven? Combineer dan bijvoorbeeld een blikken doosje of glazen bokaaltje met een eigen ontwerp sticker in het juiste formaat. Je kan kiezen voor langwerpige stickers of ronde stickers met verschillende diameters, zodat ze perfect passen bij de gekozen verpakking.

 

Creatief met stickers

Een sticker kan je echt overal op kleven. Je kan het motiefje van je kaartje bijvoorbeeld ook laten terugkomen op je tafeldecoratie voor je trouwfeest door een sticker te maken die je op de servetten kleeft of rond een rietje met twee stickertjes errond. Zo trek je de huisstijl van je feest door in alle details! Wist je trouwens dat er heel wat verschillende vormen en formaten zijn? Ga bijvoorbeeld voor ronde of rechthoekige stickers.

 

Een eigen sticker maken is makkelijk en goedkoop

 

Zelf een sticker ontwerpen

Heb je zelf een eigen ontwerp of logo gemaakt in een opmaakprogramma? Dan laad je het snel en eenvoudig op de online editor. Enkele dagen later heb je je 100% eigen ontworpen stickers al in huis. Stickers bestellen kan al vanaf 25 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van je sticker zal zijn.

 

Een sticker online maken

Heb je geen eigen opmaakprogramma voor handen? Dan kan je perfect jouw eigen ontwerp maken in de online editor. Voeg tekst- en beeldvakken toe aan je sticker om in 1-2-3 je eigen sticker te maken.

 

Combineer jouw eigen ontwerp stickers voor een prachtig geheel

Een gepersonaliseerde sticker maakt vaak deel uit van een groter geheel. Je hebt zelf een uitnodiging of kaartje ontworpen en door een sticker op de enveloppe te kleven komt het motiefje ook daar terug.

 

Je hebt een 100% persoonlijk bedankje of doopsuikergeschenkje in gedachten en wil daar met een eigen sticker de finishing touch aan geven.

 

Je combineert een doopsuiker assortiment waarin doosjes met eigen stickers zitten met magneetjes of badges met hetzelfde motiefje en krijgt zo een prachtig geheel. Je kraamvisite zal moeite hebben met kiezen uit zo’n mooi aanbod!