Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Gepersonaliseerde modelkaart! (Max. 2 stuks)

Hoe snel kunnen jullie leveren?

  • Bestellingen

Indien je jouw bestelling op een werkdag voor 14u plaatst, wordt deze dezelfde dag zelf nog meegegeven aan de verzenddiensten, dit is dus hetzij B-Pack, hetzij DPD.  Zij zullen het pakket de volgende werkdag leveren.

Producten met speciale afwerking, zoals foliedruk of memoryspelletjes, kunnen een dagje of twee langer in productie zijn. Bij de detail van deze producten, wordt dit meegedeeld.

  • Modelkaartjes worden per post verstuurd en ontvang je binnen 2 à 3 werkdagen.

gekozen verzendwijze:

uitleg

levering voorzien *:

 verzendkost:

B-PACK@B-POST

Jouw pakje wordt geleverd in een postkantoor of een Post Punt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 1.250 Bpost-afhaalpunten. Het pakje kan je gedurende 15 kalenderdagen gaan ophalen in het afhaalpunt. Je ontvangt bij jouw bestelling een bevestiging waarmee je jouw pakje online kan volgen. Je wordt verwittigd zodra jouw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

Bij een bestelling op een werkdag voor 14u: levering volgende werkdag

 €                 3,50

B-PACK@HOME

Jouw pakje wordt op de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis of op het werk). Ben je afwezig, dan krijg je een bericht per mail of sms dat de postbode is langs geweest en jouw pakje blijft 15 kalenderdagen ter beschikking in het afhaalpunt.

Bij een bestelling op een werkdag voor 14u: levering volgende werkdag.

 €                 4,50

B-PACK SATURDAY

Jouw pakje wordt op zaterdag op de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis of op het werk). Ben je afwezig, dan krijg je een bericht in de brievenbus dat een tweede afleverpoging wordt ondernomen op maandag. Als er ook tijdens de tweede afleveringspoging niemand aanwezig is, dan krijg je een bericht per mail of sms dat de postbode is langs geweest en jouw pakje 15 kalenderdagen ter beschikking blijft in het afhaalpunt waar je het zelf kan ophalen.

Bij een bestelling op vrijdag voor 14u: levering op zaterdag.

 €                 7,00

B-PACK 24/7

Jouw pakje wordt geleverd in een Bpost-pakjesautomaat. Deze zijn alle dagen de klok rond geopend. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 135 Bpost-pakjesautomaten.  Het pakje kan je gedurende 5 kalenderdagen gaan ophalen in de pakjesautomaat. Je ontvangt bij jouw bestelling een bevestiging waarmee je jouw pakje online kan volgen. Je wordt verwittigd zodra jouw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

Bij een bestelling op een werkdag voor 14u: levering volgende werkdag.

€                 3,50

DPD-12

DPD levert het pakje bij jou thuis ( handtekening bij ontvangst is vereist).

Bij een bestelling op een werkdag voor 14u: levering volgende werkdag vóór 12u.

€              15,20

B-POST

De modelkaart(en) worden GRATIS geleverd in jouw brievenbus.

Levering binnen de 2 à 3 werkdagen.

 €                     -  

AFHALING

Als je de optie 'Afhaling' kiest bij je bestelling, zal je pakje klaarliggen op ons adres in Brugge.

Onze klantendienst neemt contact met je op om door te geven wanneer je je pakje kan komen afhalen.

Als je kiest voor afhaling op een werkdag voor 14u, zal de klantendienst je nog dezelfde dag contacteren om af te spreken ivm afhaling.

 €                     -  

Voor vragen omtrent de leveringen rond de Feestdagen, contacteer ons gerust.
* Tadaaz staat niet garant voor de gehaalde leveringstermijnen van B-Post of DPD ( zie onze algemene voorwaarden). Echter meer dan 98% van alle verzonden pakketjes worden effectief de dag na afhaling geleverd.

Levering

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!