Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 16u30
Vr: 8u30 - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

    LEVEROPTIE VERZENDKOST LEVERTERMIJN*
MODELKAARTJES Jouw modelkaartjes worden verstuurd met brievenpost B-post; de verzending ervan is gratis. Brievenpost B-post GRATIS verzending   2 à 4 werkdagen
GEBOORTEKAARTJES

Geboortekaartjes worden door ons met de allergrootste prioriteit behandeld. Besteld op een werkdag vóór 14u = zelfde dag verstuurd.

 

 

 

 

 

 

Bij sommige geboortekaartjes met folie kan de productietijd 1 à 2 werkdagen langer zijn (ook vermeld in de productomschrijving)

 

Thuislevering met Bpost

Levering in een afhaalpunt van Bpost

Afhaling bij Tadaaz (in Brugge)

 

€  4.50

 

€  3.50

 

-

 

volgende werkdag

 

 

 

 

 

 

1 à 4 werkdagen

 

 

ANDERE PRODUCTEN

 

 

Meer dan 95% van de bestellingen, besteld op een werkdag voor 14u, worden de werkdag na bestelling geleverd. Sommige producten met meer afwerking kunnen een paar dagen langer in productie zijn.

Thuislevering met Bpost

Levering in een afhaalpunt van Bpost

Afhaling bij Tadaaz (in Brugge)

€  4.50

 

€  3.50

 

-

 

 

1 à 4 werkdagen

*Tadaaz staat niet garant voor de gehaalde leveringstermijnen van Bpost (Zie onze algemene voorwaarden

Voor vragen omtrent levering rond de feestdagen, contacteer ons gerust. 

Thuislevering met Bpost: Wanneer je kiest voor thuislevering laat de bezorger je pakje achter in de brievenbus, belt bij jou aan of levert jouw pakje volgens jouw Bpost voorkeur. Als Bpost toch niet in staat is om het pakje bij jou aan te leveren, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt dan een kaartje in je brievenbus waarop het adres van het afhaalpunt staat. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. 

Levering in een afhaalpunt van Bpost: Jouw pakje wordt geleverd in een afhaalpunt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 2300 Bpost-afhaalpunten. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. Je wordt verwittigd per mail of sms zodra jouw pakje beschikbaar is en je krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

Afhaling bij Tadaaz (in Brugge): Je wordt door een medewerker van Tadaaz klantendienst op de hoogte gebracht wanneer je pakje klaar is om opgehaald te worden. 

Prijs