Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma.–Do. :
8:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Vr. :
8:30 - 12:00 / 13:00 - 15:30

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

gekozen verzendwijze:

uitleg

 verzendkost:

Thuislevering door Bpost

Jouw pakje wordt op de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis of op het werk). Ben je afwezig, dan krijg je een bericht per mail dat de postbode is langs geweest en jouw pakje blijft 15 kalenderdagen ter beschikking in het afhaalpunt.

 €                 4,50

Afhaalpunt Bpost

Jouw pakje wordt geleverd in een postkantoor of een afhaalpunt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 2300 Bpost-afhaalpunten. Het pakje kan je gedurende 15 kalenderdagen gaan ophalen in het afhaalpunt. Je wordt verwittigd per mail of sms zodra jouw pakje beschikbaar is en je krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

 €                 3,50

Pakjesautomaat Bpost

Jouw pakje wordt geleverd in een Bpost-pakjesautomaat. Deze zijn alle dagen de klok rond geopend. Keuze uit meer dan 135 Bpost-pakjesautomaten. Het pakje kan je gedurende 5 kalenderdagen gaan ophalen in de pakjesautomaat. 

Het pakje kan je gedurende 5 kalenderdagen gaan ophalen in de pakjesautomaat.  
Je wordt verwittigd via sms zodra jouw pakje beschikbaar is met de code om de pakjesautomaat te openen. Een paar dagen later krijg je nog een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

              €                 3,50              

Zaterdaglevering

Jouw pakje wordt op zaterdag op de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat).
Ben je afwezig, dan krijg je een bericht in de brievenbus dat een tweede afleverpoging wordt ondernomen op maandag. Als er ook tijdens de tweede afleveringspoging niemand aanwezig is, dan krijg je een bericht per mail of sms dat de postbode is langs geweest en jouw pakje 15 kalenderdagen ter beschikking blijft in het afhaalpunt waar je het zelf kan ophalen.

Normale verzendkost + € 3,50           

Afhaling bij Tadaaz

 

 €                     -  

Brievenpost

De modelkaart(en) worden GRATIS geleverd in jouw brievenbus.

 €                     -  

Prijs

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!