Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Snelle levering: bestel op werkdagen voor 14u en ontvang je pakketje vanaf de volgende dag (geboortekaartjes gegarandeerd levering volgende werkdag!).*

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

gekozen verzendwijze:

uitleg

 verzendkost:

B-PACK@B-POST

Jouw pakje wordt geleverd in een postkantoor of een Post Punt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 1.250 Bpost-afhaalpunten. Het pakje kan je gedurende 15 kalenderdagen gaan ophalen in het afhaalpunt. Je ontvangt bij jouw bestelling een bevestiging waarmee je jouw pakje online kan volgen. Je wordt verwittigd zodra jouw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

 €                 3,50

B-PACK@HOME

Jouw pakje wordt op de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis of op het werk). Ben je afwezig, dan krijg je een bericht per mail of sms dat de postbode is langs geweest en jouw pakje blijft 15 kalenderdagen ter beschikking in het afhaalpunt.

 €                 4,50

B-PACK SATURDAY

Jouw pakje wordt op zaterdagop de klassieke manier geleverd op een door jou gekozen adres (thuis of op het werk). Ben je afwezig, dan krijg je een bericht in de brievenbus dat een tweede afleverpoging wordt ondernomen op maandag. Als er ook tijdens de tweede afleveringspoging niemand aanwezig is, dan krijg je een bericht per mail of sms dat de postbode is langs geweest en jouw pakje 15 kalenderdagen ter beschikking blijft in het afhaalpunt waar je het zelf kan ophalen.

 €                 7,00

B-PACK 24/7

Jouw pakje wordt geleverd in een Bpost-pakjesautomaat. Deze zijn alle dagen de klok rond geopend. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 135 Bpost-pakjesautomaten.  Het pakje kan je gedurende5 kalenderdagen gaan ophalen in de pakjesautomaat. Je ontvangt bij jouw bestelling een bevestiging waarmee je jouw pakje online kan volgen. Je wordt verwittigd zodra jouw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald.

 €                 3,50

B-POST

De modelkaart(en) worden GRATIS geleverd in jouw brievenbus.

 €                     -  

Prijs

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!