Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Snelle levering: bestel op werkdagen voor 14u en ontvang je pakketje vanaf de volgende dag (geboortekaartjes gegarandeerd levering volgende werkdag!).*

Wat als de beeldkwaliteit van mijn foto niet goed is?

Om er zeker van te zijn dat de foto ook afgedrukt zeer mooi oogt, raden wij aan om een foto te gebruiken met een grootte tussen de 1 en 2 MB ( = bestandsgrootte) of met een resolutie van minimum 300 dpi ( = digits per inch, of aantal puntjes per inch). Foto's van mobiele telefoons en webcams zijn meestal te laag van kwaliteit. Maar geen paniek, indien de opgeladen foto(‘s) te klein of te groot is, verschijnt er een melding met een waarschuwing! Let wel, onze editor op scherm geeft de foto weer in lage resolutie. Overbelichting kan de editor niet signaleren. Als je toch niet zeker bent, kan je een modelkaart aanvragen, via deze link vind je hoe. 

Wij geven graag extra informatie over het maken en gebruiken van foto's op je fotokaart. Je vindt volgende artikels hierover op onze blog:

http://tadaaz.be/blog/tadaaz-be-nl/tips-voor-een-geslaagde-foto/

http://tadaaz.be/blog/tadaaz-be-nl/10-dos-and-donts-mooie-foto-binnen-en...

 

Foto

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!