Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Snelle levering! Besteld op een werkdag vóór 14u = zelfde dag verstuurd*

Wat gebeurt er als ik afwezig ben op het moment van de levering?

Uiteraard verwachten wij niet dat je de hele dag wacht op jouw fantastische Tadaaz-levering! Je hebt net als iedereen een drukbezet leven en daarbovenop een belangrijke gebeurtenis te plannen!

  • Indien je koos voor een thuislevering met B-Pack:

Indien mogelijk, laat B-pack je pakje achter in de brievenbus.

Als B-Pack niet in staat is om het pakje bij jou aan te leveren, omdat het pakje te groot is om in de brievenbus te passen, of je niet thuis bent, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde postpunt. Je krijgt een kaartje in de brievenbus waarop het adres van het postpunt staat en ook vanaf wanneer het daar door jou af te halen is (de volgende dag dus, rekening houdende met de openingsuren van dat postpunt). Heel wat postpunten zijn op zaterdag of zelfs zondag open, waardoor je toch heel snel je pakje kan ophalen!

Het pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het postpunt. Heb je het binnen die termijn niet opgehaald, dan stuurt B-Pack dit naar ons terug.  Neem in dat geval zeker contact met ons op via hello@tadaaz.be!

Levering

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!