Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Gepersonaliseerde modelkaart! (Max. 2 stuks)

Wat gebeurt er als ik afwezig ben op het moment van de levering?

Uiteraard verwachten wij niet dat je de hele dag wacht op jouw fantastische Tadaaz-levering! Je hebt net als iedereen een drukbezet leven en daarbovenop een belangrijke gebeurtenis te plannen!

  • Indien je koos voor een thuislevering met B-Pack:

Als B-Pack niet in staat is om het pakje bij jou aan te leveren, omdat het pakje te groot is om in de brievenbus te passen, of je niet thuis bent, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde postpunt. Je krijgt een kaartje in de brievenbus waarop het adres daarvan staat alsook vanaf wanneer het daar door jou af te halen is (de volgende dag dus, rekening houdende met de openingsuren van dat postpunt). Heel wat postpunten zijn op zaterdag of zelfs zondag open, waardoor je toch heel snel je pakje kan ophalen!

  • Indien je koos voor een expresslevering met DPD:

Via de website van DPD kan je nakijken waar jouw bestelling zich bevindt en een tijdstip kiezen wanneer de leverancier het pakket mag brengen.

Ben je afwezig op het moment dat ons transportbedrijf DPD met jouw bestelling aan de deur staat? Geen paniek!

Ben je niet thuis wanneer de leverancier bij jou langs komt, dan vind je een bestelmededeling in de brievenbus of aan de deur. Hierop staat het tijdstip van een nieuw leveringsmoment, de eerstvolgende werkdag. 

De levering wordt niet achtergelaten bij buren of rond het huis.

Was je ook tijdens de tweede leveringspoging afwezig? Neem dan binnen de 7 kalenderdagen contact op met het transportbedrijf (DPD) om een afspraak te maken voor een derde leveringsmoment. De contactgegevens vind je terug op de bestelmededeling.

Als je dit uit het oog verliest, is DPD verplicht het pakket terug te zenden naar Tadaaz. Neem in dat geval zeker contact met ons op via service@tadaaz.be!

Levering

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!