Hulp nodig ? 050/407 910

Eten

7 Producten

logo
koekjestrommel-gevuld-met-liefdevolle-koekjes-als-cadeau-voor-vaderdag-TA13974-2100001-03-1

 € 24,56

logo
vierkante-blikken-koekjestrommel-met-eigen-foto-als-verjaardagscadeau-TA13917-2000001-03-1

 € 25,59

logo
bonbons-vaderdag-in-luxe-doos-love-you-als-cadeau-voor-vaderdag-TA13976-2000001-03-1

 € 23,59

logo
blikken-koekjestrommel-met-eigen-foto-s-als-vaderdag-cadeau-TA13917-1800003-03-1

 € 20,46

logo
bohemian-dienblad-als-verjaardagscadeau-TA13916-1900001-03-1

 € 51,22

logo
blikken-koekjestrommel-met-eigen-foto-als-cadeautje-om-te-bedanken-TA13917-1800001-03-1

 € 20,46

logo

 € 20,46


Eten van heerlijke gebakjes in je favoriete koekjestrommel, lunchbox of dienblad met foto

 

Heerlijke gebakjes in je favoriete koekjestrommel met foto 

Ken jij iemand die het verdient om eens in de bloemetjes gezet te worden? Wil je op een originele manier dank u zeggen? Hebben jullie iets te vieren? Of wil je zomaar eens een geschenkje geven aan iemand?

 

Geef een leuk en persoonlijk cadeautje aan die persoon. Een leuk idee is een koekjestrommel met een foto op van jullie beide. Een leuke herinnering of een prachtig beeld, je kiest dat volledig zelf. 

 

De blikken koekjestrommel kun je opvullen met wat lekkers. Denk maar aan een assortiment koekjes, lekkere bonbons of zelfs heerlijke chocolade. Jij kent die persoon het best, dus jij beslist!

 

Maak je eigen ontwerp en straal op de koekjestrommel

Een koekjestrommel feest is een leuk geschenk voor iemand die graag eens snoept. Als je op de trommel nog eens een eigen foto zet, maakt dat het volslagen compleet. 

 

Tussen de ontwerpen kun je eerst kiezen voor een vierkante of rechthoekige koekjesdoos. En daarna beding je of je één foto uitkiest of liever een collage aan de beschuitbus toevoegt. Dan kan het personaliseren beginnen via de online editor. Kies je favoriete kleur en het leukste lettertype om een lieve tekst erop te laten drukken. 

 

Een tip: maak het nog persoonlijker door er zelfgebakken koekjes in te doen of de lekkerste chocolaatjes. Hiermee is je succes verzekerd en scoor je ongetwijfeld bij je grootouders, ouders, vriendjes, … 

 

Denk je pas last-minute aan een attentie? Geen zorgen, want besteld op een werkdag voor 14u, is dezelfde dag nog opgestuurd naar jou! 

 

Verras met een onvergetelijk moederdag cadeau

Personaliseer een heerlijke doos pralines of een originele geurkaars als moederdag cadeau. Op die bijzondere dag mag je mama al eens in de bloemetjes gezet worden. Ook een originele fles wijn is een fantastisch moederdag geschenk voor die bijzondere dag!

 

Maak er een verrassende lunchbox van 

Is er iemand jarig binnenkort? Verdient iemand in je familie of van je vrienden eens een geschenk? Wil je op een originele manier dank u zeggen? Of geeft iemand een feestje? 

 

Een topidee is dan om een persoonlijke lunchbox cadeau te doen. De lunch valt niet meer tegen van nu, dankzij de lunchbox met foto. 

 

Je eigen lunchbox feest laten bedrukken

Jouw ontwerp op een brooddoos laten zetten als cadeautje voor iemand is een goed idee. Op onze website, met de online editor kun je de lunchbox compleet maken zoals je hem zelf wil. Kies eerst een leuk ontwerp, één foto, verschillende foto’s of enkel een leuke tekst. Daarna voeg je de naam of foto toe. 

 

Ga je akkoord om je favoriete foto te kiezen? Zeker niet twijfelen dan. De online editor zorgt ervoor dat de foto mooi op de lunchbox terecht komt. 

 

Daarna kun je de broodtrommel met naam bestellen en thuis laten leveren. Vervolgens is je brooddoos met eigen foto helemaal klaar om als cadeautje te geven. 

 

De brooddoos is gemaakt uit hard plastic en heeft de afmetingen van 18,2x12,4x5,8 cm, perfect dus om een lekkere lunch in te stoppen. Het eetbakje en het deksel zijn beide vaatwasbestendig, dat is natuurlijk een groot voordeel. 

 

Een leuk en persoonlijk dienblad met foto

Wens je een origineel geschenkje te geven aan iemand heel dierbaar? Is het zijn of haar verjaardag of wil je dit gewoon eens zomaar doen om dank u te zeggen? Schenk een origineel cadeau. Want alle gelegenheden zijn goed genoeg voor een prachtig gepersonaliseerd dienblad feest. 

 

Leuke zelfgemaakte dienbladen 

Denk maar aan je oma of opa die een leuk dienblad zouden krijgen met een foto van hun schatjes. Geef dit cadeautje met je eigen foto op. Kies misschien een familiefoto of een foto waar ze zelf ook opstaan, die doet terugdenken aan een mooie herinnering. 

 

In onze online editor personaliseer je naar hartenlust. Kies eerst een leuk ontwerp, een collage of liever een simpele en strakke stijl, beslis helemaal zelf. Voeg eerst je tekst toe, daarna je foto’s. Eindigen doe je met je favoriete kleur toe te voegen. 

 

Hou er rekening mee dat het leuk is als je dienblad past bij het servies van opa of oma. Want ze zullen dit dienblad met plezier bovenhalen bij de koffie of thee.