Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u & 13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u & 13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Feest

Kinderfeestje

Een verjaardag vieren, daar hoort een feestje bij! Een leuke uitnodiging voor het kinderfeestje is dan ook een must. Kies voor vrolijke kleurtjes en een speelse foto en maak online het perfecte kaartje!

Tienerfeestje

Van zodra je 10 jaar bent, mag het al iets stoerder. En voor een sweet sixteen party is een originele uitnodiging echt een must! Kies voor een hip thema, pimp het met je leukste foto en nodig al je vrienden uit in stijl!

Elke verjaardag is een feest waard

Welke leeftijd je ook viert, elke reden is goed voor een leuk feestje! Nodig je vrienden en familie uit voor je verjaardag met een originele uitnodiging die je helemaal op maat maakt!

Jubileum

Een huwelijksverjaardag of jubileum is een moment waarop je vrienden en familie wil uitnodigen om samen met jullie te vieren. Vier je een zilveren jubileum, ben je 10 of 50 jaar getrouwd? Voor elke huwelijksverjaardag vind je hier de perfecte uitnodiging! 

Onze top assortimenten

Het leukste aanbod uitnodigingen voor feestjes

Vier je een eerste verjaardag, gouden jubileum, housewarming of sweet sixteen? Alle Happy Momenst zijn bijzonder genoeg voor een originele uitnodiging! Jouw feest begint immers al bij het maken en versturen van de leuke kaartjes. Laat vrienden en familie weten welk feest je plant en nodig hen uit in stijl.