Hulp nodig ? 050 407 910

Geboorteposters met foto

1 producten

De leukste fotoposter als geboorte versiering

Hebben jullie zopas een kindje op de wereld gebracht? Proficiat! Jullie kindje verdient het allerbeste! Nu de baby is geboren is er waarschijnlijk binnenkort een geboortefeest. 

 

En wie geboortefeest zegt, zegt geboorte versiering. Dat maakt het feest volledig top!

 

De leukste manier om je feest op te kleden is aan de hand van geboortedecoratie met foto. Zo staat het hele feest in teken van jullie kindje, zowel in de lucht als op de tafels. 

 

Versiering geboorte met foto voor jullie feest

De eerste foto’s van je baby zijn ongetwijfeld om van te smelten. Daarom is het leuk om deze foto’s op het feest te delen met je familie en vrienden. Maak je eigen ontwerp en personaliseer naar hartenlust. 

 

Personaliseren doe je in de editor, daar pas je de decoratie zoals vlaggenlijnen en posters aan. Eerst en vooral moet je een foto maken, daarna neem je je eigen foto en plakt het in het prachtige ontwerp. Daarna kies je een tof lettertype, om daarin je tekst te schrijven. 

 

Als je foto en naam zijn toegevoegd, is de decoratie klaar om op te hangen en te stralen op jullie babyborrel! Je vrienden en familie zullen ongetwijfeld aangenaam verrast zijn.