Hulp nodig ? 050 407 910

Geboorteposters zonder foto

2 producten

Leuke gepersonaliseerde geboorteposter zonder foto voor het eerste bezoek

 

Kleed je huis of ziekenhuiskamer gezellig aan met deze leuke gepersonaliseerde geboorteposter zonder foto. Maak hierbij er één groot geheel van door het thema van de geboortekaartjes overal te laten terugkeren. Zo wordt het één totaalplaatje tot in het kleinste detail.

 

Wat dacht je van geboorte versiering zonder foto van leuke vlaggetjes met de naam van je zoon of dochter of een vergroting op posterformaat van het uniek geboortekaartje van jullie kindje? Deze decoratie kleed je kamer in één vingerknip aan. Ook een mooie gepersonaliseerde presentatie doos kleed je tafel onmiddellijk aan. Plaats hierin de leuke geboortegeschenkjes zoals doopsuikers, koekjes, bellenblazer… Deze is niet alleen super praktisch om alles in te vervoeren. Deze staat ook prachtig en klassevol. Nadien kan je deze presentatie door ook voor andere doeleinden gebruiken. Bv voor de liefste felicitatie kaartjes in op te bergen of om spulletjes of herinneringen in te gaan bewaren. 

 

Maak je eigen ontwerp snel en gemakkelijk voor deze spulletjes via de editor. Laat deze overal wat terugkomen door dezelfde kleuren of illustratie te gebruiken en met deze geboorte versiering is je kamer volledig klaar om je vrienden en familie te ontvangen en de geboorte van jouw kindje te vieren. Wij zorgen ervoor dat je deze op tijd geleverd zult krijgen in de beste kwaliteit. Je kan dus zonder zorgen genieten van de geboorte van je kindje en je kleine spruit voor het eerst laten zien aan de wereld.