Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u & 13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u & 13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Geboorte

Originele geboortekaartjes vind je bij Tadaaz 

De geboorte van je kindje is een heel bijzonder moment. Je wil het dan ook op een heel bijzondere wijze bekendmaken aan vrienden en familie.

In de zoektocht naar een origineel geboortekaartje is het vooral van belang om trouw te blijven aan je eigen stijl en te kiezen voor topkwaliteit. Uiteraard is ook de snelle levering van je geboortekaartjes een must.

Ontdek het uitgebreid aanbod met de meest originele geboortekaartjes van België nu bij Tadaaz.

Bij de meeste kaartjes hoort ook een bijpassend assortiment aan doopsuikerdoosjes, snoepzakjes, babyborrelkaartjes... Op die manier komt het motief van je kaartje overal terug en zorg je voor een perfecte styling.

Alleen het beste is goed genoeg! Zorg voor een prachtig welkom voor jullie kleintje!

Luxe folie op je geboortekaartjes  

Laat je geboortekaartje schitteren met afwerking in goud-, zilver of koperfolie! Het motief op je kaartje of de naam van jullie kindje in glanzende foliedruk maakt echt het verschil. Geniet van de vele leuke reacties die je zal krijgen na het versturen van jullie mooie geboortekaartjes!

Silhouet geboortekaartjes

Een silhouet tekening van een kindje of een diertje is een supermooie manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Met een geboortekaartje met silhouet figuurtje zal je alle harten sneller doen slaan!

Geboortekaartjes in speciale vormen

Originele geboortekaartjes springen er niet alleen uit qua afwerking, maar ook qua vorm. Een geboortekaartje in de vorm van een tipi, in de vorm van een wolkje,... Een unieke manier om de geboorte van je kindje origineel aan te kondigen!

Geboortekaartjes met diertjes

Een schattig diertje om de komst van jullie kleintje aan te kondigen. De perfecte illustratie voor een lief geboortekaartje! Geboortekaartjes met dieren zijn speels en tijdloos!

Assortimenten

De origineelste geboortekaartjes als welkom voor jouw kindje

Maak online de mooiste geboortekaartjes

Een geboortekaartje moet 100% persoonlijk zijn, want jullie kleintje is uniek! Kies daarom de stijl, kleuren en vormgeving van je geboortekaartje en neem je tijd hiervoor. Via eenvoudige filtermogelijkheden op de website kan je de stijl en thema van je kaartje kiezen. In de online editor maak je in 1-2-3 een eigen versie van jouw kaartje aan. Het leuke is dat je meteen resultaat ziet op het scherm!

Een modelkaart waarvan je hart sneller slaat

Je hebt je favoriete kaartje gekozen? Super! Dan is het nu het moment surprême waarop je de naam van je kindje voor het eerst gedrukt zal zien op een voorbeeldkaartje. Dat blijft een bijzonder moment! Bestel je modelkaartje zodat je de kleuren, papiersoort en afwerking van je kaartje alvast kan bewonderen... en je met nog meer ongeduld op de komst van je kindje zal wachten! Jullie voorbeeld geboortekaartje kan je meteen ophangen bij de geboorte van je kindje, zodat zelfs de eerste bezoekers het kaartje meteen kunnen bewonderen!

Originele doopsuiker bij jouw geboortekaartje

De keuze voor een geboortekaartje is meteen ook bepalend voor de keuze van originele doopsuiker die bij jullie geboortekaartje past. De kleuren, motiefjes, stijl van het geboortekaartje wil je immers ook doortrekken in je doopsuikerpresentatie. Doosjes, snoepzakjes en stickers met hetzelfde motief als het geboortekaartje zorgen voor een prachtig geheel. Iedereen die jullie kleintje komt bewonderen zal in de wolken zijn met dit leuk geschenkje!