Hulp nodig ? 050/407 910

Drinken

6 Producten

logo
gepersonaliseerde-mok-met-foto-TA01914-1900001-03-1

 € 9,99

logo
leuke-onderzetters-met-foto-TA01918-1900001-03-1

 € 17,94

logo
originele-onderzetters-mr-mrs-TA01918-1900002-03-1

 € 17,94

logo
emaille-mok-met-jullie-foto-en-tekst-TA01914-1900011-03-1

 € 13,07

logo
leuke-drinkfles-mr-mrs-TA01926-1900004-03-1

 € 25,64

logo
gepersonaliseerde-mok-met-foto-mr-mrs-TA01914-1900002-03-1

 € 9,99


Drinken uit huwelijksherinneringen!

Herinner de mooiste dag van jullie leven met een gepersonaliseerde drinkfles huwelijk

Laat die prachtige foto’s van jullie huwelijksfotoshoot niet op je computer verkommeren, maar gebruik ze in de plaats om unieke gepersonaliseerde cadeaus te maken. Als je graag ecologisch verantwoord leeft, dan ben je zeker en vast te vinden voor een gepersonaliseerde drinkfles met foto. 

 

Kies voor een gepersonaliseerde drinkfles huwelijk met een of meerdere van jullie mooiste trouwfoto’s of ga voor een originele drinkfles met een zelfgekozen tekstje. 

 

Verras je geliefde met een drinkfles met foto

Wil je graag een cadeautje kopen voor je kersverse bruid? Verras haar dan met een prachtige gepersonaliseerde drinkfles huwelijk die ze elke dag opnieuw kan gebruiken. Ben je er zodanig van overtuigd dat je er zelf eigenlijk ook graag een wil? Bestel er dan ineens twee. 

 

je kan de drinkflessen huwelijk trouwens ook personaliseren met tekst, dus als je niet wil dat jullie onderling jullie drinkflessen gaan verwisselen, kan je er een verduidelijkende tekst opzetten. Wat dacht je van Mr Right en Mrs Always Right? Dat blijkt vaak een publieksfavoriet. 

 

Geniet met volle teugen van onderzetters huwelijk

Hef het glas op jullie liefde met prachtige onderzetters met foto. Gebruik jullie mooiste huwelijksfoto’s voor een set unieke gepersonaliseerde onderzetters voor glazen en klink op een prachtig leven met z’n tweetjes. 

 

De dag dat jullie in het huwelijksbootje stapten was een van de gelukkigste van jullie leven. Het is dan ook niet meer dan normaal dat jullie die voor altijd willen blijven herinneren. Dat kan perfect door je huis en je interieur te vullen met de mooiste foto’s van jullie huwelijksfotoshoot. 

 

Ontvang gasten met onderzetters met foto

Trouwringen zijn de enige ringen die thuishoren bij jullie thuis. Voorkom ringen van natte glazen en bescherm je salontafel met een leuke set onderzetters met foto. Als jullie gasten in huis hebben, kan je maar best snel die onderzetters huwelijk bovenhalen. 

 

Grote kans dat je zal overlopen van liefde wanneer je de foto’s terugziet op de gepersonaliseerde onderzetters. Gelukkig is dat precies waarvoor ze dienen. 

 

Verwarm je aan een gepersonaliseerde mok huwelijk

Maak een mok huwelijk voor je mokke, die ze kan koesteren voor de rest van haar leven. 

Je kan zowel kiezen tussen een gewone mok met foto als een emaille mok. Selecteer jullie meest verliefde foto’s en plaats ze waar je wil op de mok. voeg er nog een tof tekstje aan toe 

 

Maak voor elk van jullie een mok met foto huwelijk. Zet op de ene Mr Right en op de andere Mrs Always Right en geniet nog vele jaren samen van een heerlijke kop koffie op zondagochtend of een stomende mok met warme chocolademelk en slagroom voor het haardvuur. 

 

Neem je mok huwelijk in de hand en klink op jullie liefde. 

Heb je ooit een accidentje en valt de mok aan diggelen? Lijm hem en zet er een plantje in of bestel gewoon een nieuwe. Op Tadaaz blijft je ontwerp bewaard dus je kan je gepersonaliseerde mok zoveel keer dupliceren als je zelf wil. 

 

Ga voor een mok met foto huwelijk om je gasten te bedanken

Ben je nog op zoek naar de gepaste manier om de gasten van je bruiloft te bedanken om er samen met jullie zo’n fantastische dag van te hebben gemaakt? Zoek niet verder! Ga voor een mok met foto, kies jullie favoriete foto’s met die gast bijvoorbeeld van op de dansvloer of van tijdens de ceremonie en bestel in een mum van tijd. 

 

Pak je gepersonaliseerde mok leuk in en doe hem cadeau aan je vrienden. Ze zullen je ongetwijfeld dankbaar zijn! Daaruit zal nog menig kop koffie gedronken worden.