Hulp nodig ? 050/407 910

Placemats

3 Producten

logo
placemat-met-roze-aquarel-TA01906-1900001-03-1
logo
placemat-in-ecolook-met-eigen-foto-TA01906-1600001-03-1
logo
placemat-vliegticket-ecolook-met-foto-TA01906-1600002-03-1

Originele placemats huwelijk op jullie feest

Voor jullie bruiloft verdienen jullie een prachtige dag! Dat kan mede door een stralende omgeving en feestlocatie. De feestzaal volledig gedecoreerd naar jullie smaak en tot in de puntjes afwerken is een must! 

 

Om je tafeldecoratie te doen stralen kan je kiezen voor placemats op je huwelijk. Dat zorgt voor een leuke finishing touch aan je tafels. 

 

Door een prachtige inrichting zullen ongetwijfeld veel stralende foto’s genomen worden in de feestzaal!

Huwelijks placemats in je eigen stijl

Wat is er nog beter dan mooie placemats? Leuke gepersonaliseerde placemats natuurlijk! Kies hetzelfde ontwerp als je trouwkaarten, die combinatie straalt klasse en een leuk geheel uit. 

 

Als je deze samen met je menukaartjes en tafelkaartjes maakt staat dat ongetwijfeld mooi op de tafels! Je geeft je gasten een uniek totaalpakket, waar ze zeker en vast zullen van genieten. 

 

Kies een ontwerp in ecolook, of verkies je aquarel in pastelkleuren, of ga je voor een ontwerp dat precies op een vliegticket lijkt? Kies het volledig zelf!

 

Zet via de online editor jullie namen op de placemats. Geef daarna jullie favoriete kleur aan je zelfgemaakte placemats. En voeg zelfs, als je dit wenst, een prachtige foto van jullie als koppel toe!