Hulp nodig ? 050/407 910

Placemats met foto

2 Producten

logo
placemat-in-ecolook-met-eigen-foto-TA01906-1600001-03-1
logo
placemat-vliegticket-ecolook-met-foto-TA01906-1600002-03-1

Tafeldecoratie voor je huwelijk: placemats met foto

Van een heerlijk feestmaal kan je nog meer genieten aan een mooi aangeklede tafel! In onze collectie vind je de leukste tafeldecoratie met foto om jullie tafels stijlvol aan te kleden. 

 

Misschien hebben jullie wel een bepaald kleurenschema of thema gekozen voor jullie bruiloft? Of hebben jullie alvast een trouwkaart en/of bedankjes uitgezocht? Baseer dan de keuze van je tafeldecoratie op deze elementen voor een geslaagde styling van jullie huwelijk. 

 

In onze collecties vind je placemats, servetringen, menu’s en tafelkaartjes in verschillende kleuren en stijlen. Kies je favoriete design uit en personaliseer met een liefdevolle foto(s) van jullie beide. Je ontwerpt de tafeldecoratie van je dromen eenvoudig zelf via de online editor. 

 

Met een menukaart met foto kun jij je gasten alvast laten watertanden om wat nog komen zal. Je hebt vast ook lang nagedacht over jullie tafelschikking. Aan de hand van gepersonaliseerde tafelkaartjes kan iedereen zijn plekje snel terugvinden. 

 

Een servetring is the finishing touch om de styling van jullie feesttafels net dat tikkeltje luxueuzer te maken. Haal jullie servetten door het ringetje en voeg bijvoorbeeld nog een takje lavendel toe voor een rustieke uitstraling.  

 

Door jullie mooiste foto toe te voegen maak je jouw tafelaankleding helemaal persoonlijk. Zo kan je ook nog eens pronken met die prachtige foto’s van jullie photoshoot. 

 

De tafelversiering kan bovendien een heus collectors item worden. Door een foto toe te voegen zal je merken dat jullie dierbaren dit leuke drukwerk willen bewaren als souvenir. Je gasten zullen dus later op de avond wanneer het feest losbarst, niet als enige van tafel verdwijnen...