Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u & 13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u & 13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Huwelijk

Je huwelijk begint met de gepaste uitnodiging!

Bij Tadaaz kan je trouwkaarten eenvoudig zelf maken en met eigen foto’s en tekst voorzien.
Na online te bestellen,  drukken we al jouw voorkeuren op uitstekende papierkwaliteit en je kan rekenen op een snelle en persoonlijke service.
Bovendien kan je een gepersonaliseerde proefdruk van jouw trouwkaart aanvragen!

Tadaaz wenst jullie een aangename zoektocht naar de geknipte trouwkaarten.
Dat de voorbereiding op die mooiste dag minstens even heuglijk mag zijn als jullie huwelijk zelf!

Bohemian wedding uitnodiging

Ben je een echte nature-lover? Geniet je van fijne details en prachtige afwerking? Dan is een boho-wedding ongetwijfeld iets voor jou. Bij een bohemian wedding stijl horen veel bloemen en natuurlijke elementen. Trouwkaarten in eco-papier of prachtige trouwkaarten met bloemen... In het ruim aanbod vind je vast de huwelijkskaart van je dromen! Ga je voor een boho-chic wedding? Dan vind je hier vast wat je zoekt!

Romantische huwelijkskaarten

Van zodra je ja gezegd hebt, kan je beginnen dromen van jullie sprookjeshuwelijk. Zowel de keuze van de locatie, de bruidsjurk, de bloemen en de uitnodigingen stralen één en al romantiek uit! Je kiest voor uitnodigingen in zachte tinten en met fijne afwerking, voor een trouwkaart met kantmotief en voor fijne details die je uitnodigingen helemaal af maken. Maak je keuze uit het ruim aanbod aan romantische trouwkaarten!

Luxe trouwkaarten

Bij jullie huwelijksfeest is klasse en stijl erg belangrijk! Alle details moeten tot in de puntjes kloppen en je houdt van een prachtige afwerking. Trendy trouwkaarten met goudfolie of zilverfolie, uitnodigingen met marmermotief, hippe trouwkaarten in zwart & wit... Maak je keuze uit het uitgebreid aanbod luxe trouwkaarten!

Fun & speelse huwelijksuitnodigingen

Van het aanzoek tot de openingsdans, jullie huwelijk is vooral een heel leuke gebeurtenis! Een trouwkaart hoeft dan ook zeker niet traditioneel te zijn! Een tof concept zoals een paspoort trouwkaart, een huwelijksuitnodiging met wegwijzers of een uitnodiging voor jullie filmpremière zijn perfect als aankondiging van jullie grote dag! Originaliteit troef bij de organisatie van jullie bruiloft!

Assortimenten

Originele huwelijksuitnodigingen zelf maken

Kies de stijl van je huwelijksuitnodiging

Een leuke trouwkaart vinden is niet eenvoudig, maar wel een heel leuke bezigheid als koppel. Ga eerst en vooral eens na welke stijl jullie het leukst vinden. Dat kan je doen door te kijken naar je interieur, je kledij, de keuze voor de locatie van je huwelijk... Ontdek het uitgebreid aanbod aan huwelijkskaarten en filter aan de hand van je voorkeuren de stijlen en thema's die jullie het leukst vinden. Wanneer je die stijl bepaald hebt, is de keuze van je perfecte trouwkaart niet meer veraf.

Een originele trouwkaart zelf maken

Wil je origineel uit de hoek komen? Dan is een originele trouwkaart een must! Je start van een bepaald idee of concept en werkt het helemaal volgens je eigen voorkeur uit. Een paspoortkaart of een cinematicket met alle informatie over jullie feest erop bijvoorbeeld. Maar ook de tekst op je trouwkaart mag bijzonder zijn. Geen klassieke uitnodiging vol verplichte formuleringen, maar een speelse tekst met een vleugje humor!