Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Je trouwfeest organiseren

 

Proficiat, jullie zijn verloofd! Je trouwfeest organiseren is een grote opdracht en zoektocht naar stijlen en wensen. Want wat willen jullie precies? Elk koppel is anders en neemt dus ook andere beslissingen voor hun grootste dag. Er is ook heel erg veel om te regelen en rekening mee te houden. Download onze huwelijkschecklist om zeker niets te vergeten!

Save the date kaarten, trouwkaarten, bedankkaartjes en bedankjes, geschenken voor jullie getuigen en speciale personen op jullie grote dag... Er is heel wat om aan te denken. Daarom helpen wij je graag op weg met de zaken die je zeker niet over het hoofd mag zien. Ontdek onze huwelijksuitnodigingen!

Save the date!

Van zodra jullie de datum waarop jullie trouwen beslist hebben, wil je natuurlijk alle gasten meteen laten weten welke datum ze met stip moeten aanduiden in hun agenda! Vrienden en familie zijn onmisbaar op jullie feest. Iedereen wie jullie dierbaar is, moet aanwezig zijn op jullie mooiste dag! Daarom stuur je hen best een save the date kaartje zodat ze weten welke dag ze zeker moeten vrijhouden. Van zodra ze dit kaartje ontvangen, zullen ze ongetwijfeld al beginnen aftellen naar jullie grote dag!

De stijl van het save the date kaartje kan je helemaal aanpassen naar jullie wens en stijl. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor goudfolie, dit is meteen een spetterende start van jullie huwelijk! Ook het aquarel of eucalyptus thema is helemaal in anno 2019. Het is tenslotte een unieke dag die je op elke mogelijke manier speciaal wil maken. Je save the date kaartjes zetten meteen de toon voor het verdere verloop van jullie feest. De gasten kunnen al meteen beginnen fantaseren over de sfeer van jullie feest.

Wat heel erg fijn is, is dat je je save the date en je trouwuitnodiging helemaal in dezelfde stijl kan ontwerpen. Voeg zelf tekst toe, eventueel een eigen foto of ga voor een eigen ontwerp en laat dat drukken bij Tadaaz! En bij deze is stap één richting jullie speciale dag gezet!

Zelf je trouwkaarten maken

Er zijn trouwkaarten in veel verschillende vormen, kleuren, stijlen… Je kan dus elke kant uit voor jullie bruiloft. Belangrijk is dat jullie huwelijksuitnodigingen 100% passen bij wie jullie zijn als koppel. Welke normen en waarden vinden jullie belangrijk?

En vooral: Wat is de trouwkaart waar je al jaren van droomt? De uitnodigingen voor jullie huwelijk moeten aan al deze verwachtingen voldoen. Maar dat kan zeker geen probleem zijn.

Heel wat om over na te denken dus! Ook je bedankjes, bedankkaartjes en tafeldecoratie kunnen allemaal in hetzelfde thema… super leuk en origineel! Zo leven jullie unieke trouwkaarten verder op het feest. Je tafel aankleden met gepersonaliseerde menukaarten, placemats en andere decoratie zorgt meteen voor een WAUW-effect. De gasten zullen meteen opmerken dat jullie kosten noch moeite gespaard hebben voor jullie trouwfeest!

De feestzaal aankleden met een gepersonaliseerde vlaggenlijn kan dan echt wel zorgen voor de kers op de taart! Als jullie gaan trouwen mogen jullie overal in de zaal herkenbaar zijn. Je kan de gasten een kleine boodschap laten schrijven op een klein briefje of een polaroid foto en dit dan laten ophangen aan de vlaggenlijn voor een leuke herinnering achteraf. Welke foto's zouden jullie kiezen?

Niet te vergeten voor je huwelijk...

Naast je trouwkaarten, bedankkaartjes, bedankjes en decoratie is er nog je trouwjurk, de trouwringen, de huwelijksfotograaf en zoveel meer waaraan je moet denken. We zetten de belangrijkste even op een rijtje! 

De trouwringen! Dankzij de ringen zijn jullie als man en vrouw voor eeuwig verbonden. De huwelijksfotograaf is super belangrijk. Je wil tenslotte zoveel mogelijk tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. Voor alle vrouwen is de trouwjurk ongetwijfeld de belangrijkste beslissing voor deze dag! Spannend. De man moet uiteraard ook tip top in orde zijn met een trouwkostuum. Welke locatie staat bij jullie on top of the list? Vier jullie trouwfeest in de feestzaal van jullie dromen! Wil je graag naar de kerk in een trouwbus, met de koets of gewoon te voet? Music maestro! Geef de dienst extra klank met de perfect bijhorende muziek. Misschien gaan jullie wel voor een live band? Make-up & haar: wie zorgt ervoor dat jullie er piekfijn uitzien op jullie trouwdag? Lekker eten kan natuurlijk ook niet ontbreken! Misschien hoort het eten wel automatisch bij jullie feestzaal, maar het kan ook zijn dat jullie zelf alles moeten regelen van drank en eten. Smakelijk!

Er zijn nog 101 zaken die je niet mag vergeten voor jullie grote dag. Op onze blog vind je nog meer inspiratie.

Meer inspiratie voor huwelijk

Zijn jullie nog niet helemaal overtuigd over het thema waarin jullie je trouwkaarten en decoratie willen ontwerpen? Of zijn jullie op zoek naar leuke bedankjes, tafeldecoratie en bedankkaartjes voor jullie mooiste dag? Op onze blog vinden jullie tal van inspiratie voor huwelijk!