Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar

Kerst, zoveel warmte om met elkaar te delen

25 december staat weer voor de deur. Voor heel veel onder ons de mooiste periode van het jaar! Samen zijn met vrienden en familie. Knus binnen in de warmte bij de haard met kaarsjes en een prachtig versierde kerstboom. En dat terwijl het buiten koud is. Niets gezelliger dan dat. Voor anderen is het vooral uitkijken naar het heerlijke kerstdiner en het openmaken van de cadeautjes… Spannend!

Nu de kerstperiode eraan komt, wil je tot in de puntjes voorbereid zijn! Tadaaz is de perfecte partner om van jouw kerstfeest een topfeest te maken! Van een uitgebreid aanbod unieke kerst- en nieuwjaarskaarten tot de leukste fotocadeaus, van gepersonaliseerde decoratie tot de mooiste tafelversiering. Alles maak je eenvoudig online en ontvang je supersnel bij je thuis!

Unieke kerstkaarten

De keuze van je kerstkaart is heel persoonlijk. Dat weten we bij Tadaaz maar al te goed. Daarom vind je in het aanbod kerstkaarten met foto die je helemaal naar wens kan aanpassen. Heb jij een favoriet gevonden maar is deze zonder foto? Geen paniek, je kan op elke kaart naar wens een fotovak toevoegen en zo je favoriete foto in de kaart verwerken. 

Wil je liever geen foto op je kerstkaart? Kies dan voor een kerstkaart zonder foto en maak die helemaal persoonlijk met een originele tekst. Een originele kerstkaart maken was nog nooit zo eenvoudig! Kaarten met een uitgesneden motief of met goud-, zilver- of koperfolie zijn ook helemaal in! Ontdek nog meer originele kerstkaarten.

Gepersonaliseerde cadeaus

Moet jij voor een nonkel of tante, neefje of nichtje een origineel kerstcadeau kopen maar weet je echt niet wat je moet geven? Ga dan voor een persoonlijk geschenk! Daarmee kan je echt iedereen gelukkig maken. Want wat is er mooier dan leuke kerstcadeaus? En er zijn echt heel wat mogelijkheden…

Een koffiemok met foto bijvoorbeeld of een koekjestrommel met een eigen quote gevuld met zelfgebakken koekjes. Een perfect geschenkje voor de kerstperiode is ook een leuke sneeuwbol met een foto erin. Of wat dacht je van originele onderzetters met een gekke foto? Je brengt vast iedereen aan het lachen. Fotogeschenken maken doe je online in onze editor. Het resultaat zie je meteen op het scherm en wordt snel bij je thuis geleverd!

Tafeldecoratie voor je kerstfeest

Als je een kerstfeest organiseert, is de tafelversiering één van de zaken waar je extra aandacht wil aan besteden. En wat is er nu leuker dan een tafel waarbij alles mooi bij elkaar past? Van tafelkaartjes tot menukaarten en servetringen. Laat de gasten weten waar ze plaats mogen nemen en wat er op het menu staat vanavond.

Kies voor een bepaalde stijl en kleur en gebruik dit voor al je tafeldecoratie. Decoratie met een rendier of sterren zijn bijvoorbeeld helemaal Christmas proof! Verras je gasten met de mooiste tafelversiering en zet zo meteen de sfeer op je kerstfeest!

Kerstkaarten voor bedrijven

Als bedrijf is het versturen van kerstwensen ook een belangrijk moment in het jaar. Kies daarom voor een leuke kerstkaart die afgestemd is op jullie huisstijl, met een foto van het team, met een persoonlijke tekst voor jullie klanten of professionele partners, jullie logo... En verstuur zo de beste wensen! Zakelijke kerstkaarten zonder foto kunnen minstens even leuk en origineel zijn.

Je hoeft helemaal geen ontwerpbureau in te schakelen om een op en top persoonlijke kerstkaart te maken! Tadaaz biedt je de basis voor een prachtige kerstkaart op maat van jouw bedrijfIn combinatie met een leuke bijpassende envelop en originele sluitzegels is het eindresultaat prachtig afgewerkt!