Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Originele kerstkaarten zelf maken en versturen

Kerst komt eraan, de mooiste tijd van het jaar! Binnenkort is het weer zover en daar wil je natuurlijk helemaal klaar voor zijn! Originele kerstkaarten maken is daarbij zeker iets wat op je to do lijstje staat. Kies voor kerstkaarten met foto of kerstkaarten met luxe afwerking voor een uniek effect. Met een unieke, originele kerstkaart zal je zonder twijfel scoren bij vrienden en familie!

Wist je dat we met onze kerstkaarten ook goede doelen steunen? Wanneer je je favoriete kaart hebt gevonden, kan je ervoor kiezen om een goed doel te steunen. Je kan kiezen tussen Artsen Zonder Grenzen, Make-A-Wish of het Kinderkankerfonds. Per kaartje komt er 0,10 cent bij je bestelling die rechtstreeks naar het goede doel van jouw keuze gaat. Zo heeft Tadaaz samen met vele bedrijven al een mooie bijdrage kunnen leveren.

Originele kerstkaarten met foto

Een kerstkaart is pas helemaal uniek met jouw foto erop! Kies de mooiste foto van je zomervakantie, maak een foto bij de kerstboom of laat een foto maken door een fotograaf.

Jouw kerstkaart is pas echt uniek als je eigen foto erop schittert! Voeg je foto toe in de editor en bewerk hem met een leuke filter. Je kan er ook een leuk symbooltje aan toevoegen. Zo wordt je kerstkaart met foto nog leuker! Lees onze tips voor foto's op je kerstkaart op de blog en maak zo de mooiste foto voor jouw kerstkaart!

Kerstkaarten met speciale vormen

Een originele kerstkaart is ook een kerstkaart die een speciale vorm heeft. Dat vind je zeker bij Tadaaz! Kerstkaarten in de vorm van een kerstboompje of pennenpotje bijvoorbeeld. Die kerstkaartjes zullen ongetwijfeld op heel wat oh en ahs onthaald worden bij vrienden en familie! Voeg online jouw tekst en foto toe aan de kerstkaart en maak zo de meest originele kerstkaart van het jaar!

Luxe afwerking van je kerstkaarten

Jouw kerstwensen verstuur je toch graag in stijl? Kies daarom voor een prachtig afgewerkte kerstkaart. Bij Tadaaz zijn alle kaartjes gedrukt op kwalitatief papier en blinken ze uit qua afwerking.

Elke kerstkaart met foto wordt afgewerkt met een glanzend vernislaagje.  Daarnaast vind je in het aanbod ook een selectie kerstkaartjes die schitteren door een afwerking in goudfolie of zilverfolie. Jouw kerstwensen springen er zo ongetwijfeld uit bij wie hem ontvangt! Voeg nog een leuke wens aan je kerstkaarten toe en je krijgt een prachtig geheel!

Kerstkaarten met uitgesneden motief

Een kerstkaart is ook origineel door een speciale laser uitsnit. Een kerstbal of hertje die je uit je kerstkaart kan halen en als versiering in de kerstboom kan gebruiken bijvoorbeeld. Deze afwerking maakt jouw kerstkaart echt uniek en geeft hem meteen een speciaal effect! Sterretjes, rendieren of kerstballen, kies voor jouw favoriete uitgesneden motief.

Nieuwjaarskaarten

We sturen aan het eind van het jaar niet alleen kaarten voor Kerstmis, maar ook om mensen het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar… Een nieuwe start waarbij we iedereen een goede gezondheid en veel geluk wensen, want dat is toch het allerbelangrijkste. Er is een volledige collectie met nieuwjaarskaarten beschikbaar, dan heb je stiekem ook iets meer tijd om die te versturen. Deze kan je zelfs nog in de loop van januari versturen indien je echt weinig tijd hebt gehad.

Zakelijke kerstkaarten

We hebben niet alleen aan jullie vrienden en familie gedacht met een persoonlijke kerstkaart. Ook voor bedrijven hebben we een ruim aanbod aan zakelijke kerstkaarten. Perfect voor klanten en/of professionele partners. Personaliseer de kaart met een leuke teamfoto om zo je klanten de beste wensen mee te delen voor het komende jaar. Ook een kaart zonder foto kan perfect. Het feit dat jullie als bedrijf al een kaart versturen, is erg sympathiek tegenover klanten en partners.