Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
ma.-do. 8u30 tot 17u00
vrij. 8u30 tot 15u30

Snelle levering! Besteld op een werkdag vóór 14u = zelfde dag verstuurd*

Over ons

Tadaa…! 55 jaar ervaring in drukwerk ‘for Happy Moments’

Tadaa…! Deze vrolijke uitroep was de aanzet voor de Tadaaz webshop. Sinds 2013 is Tadaaz één van de belangrijkste online aanbieders van drukwerk voor jouw Happy Moments. Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met 55 jaar ervaring!

The story

Tadaaz is het online merk van Buromac, dé referentie in uitnodigingen en aankondigingen in België! Buromac is al sinds 1961 actief in de sector. Wat startte als een B2B groothandel aan drukkerijen en doopsuikerwinkels, kreeg met de komst van Tadaaz ook een nieuwe online B2C dimensie. Van thuis uit op zoek gaan naar dat perfecte geboortekaartje om de komst van je kindje aan te kondigen of naar die prachtige uitnodiging die al je gasten warm zal maken voor jullie huwelijksfeest… Dat is waar Tadaaz sterk in is.

Kwaliteitsdrukwerk voor al je Happy Moments maken, dat zit in ons DNA. Al meer dan 55 jaar houden wij de vinger aan de pols om de trends van het moment om te zetten in de mooiste kaarten.

Tadaaz is geen grote multinational, maar een op en top Belgisch bedrijf met ambitie om groot te worden in Europa. Voeling met de markt is dan ook onze sterkste troef! Nu hebben we al vestigingen in Nederland, Frankrijk en België en zijn we ook actief op de Luxemburgse markt. Maar daar zal het niet bij blijven…

Top ontwerpen

Waar het om draait is wat jullie willen als koppel dat gaat trouwen, als jarige die een feestje plant, als ouders die een kindje verwachten, als koppel dat een huwelijksverjaardag wil vieren… Welk ontwerp zoek jij? Die vraag houdt ons ontwerpteam elke dag bezig en is hun motivatie om steeds nieuwe, originele en prachtig afgewerkte kaarten en accessoires te maken.

Met oog voor detail geproduceerd

Bij elke stap van het productieproces die jouw bestelling doorloopt, gaan we na of alles er perfect uitziet. Een tekst een millimeter te veel naar links of rechts kan namelijk een wereld van verschil maken! Om kaartjes af te werken met folie werken we met traditionele Heidelberg machines: échte oude beestjes! Een ambachtelijk en zeer uniek proces die jouw kaartjes net dat tikkeltje extra geven.

Met liefde verpakt

Het voorbereiden van elke bestelling gebeurt niet alleen vliegensvlug, maar ook uiterst nauwkeurig. Jouw bestelling (met alles erop en eraan) zo snel mogelijk leveren is een dagelijkse missie. Kwaliteit nakijken, eventueel lintjes of enveloppen verpakken en uiteraard een leuk kaartje toevoegen om jou te feliciteren met je ‘Happy Moment’. Van zodra je bestelling klaar is, wordt hij verpakt in een handige Tadaaz-groene doos en staat die meteen klaar voor verzending. Jij geniet wellicht de volgende werkdag al van jouw bestelling!

Klantendienst tot uw dienst!

Na al die jaren ervaring begrijpt ons klantendienst-team perfect wat jij wil! Lastige vragen? Die kennen wij niet! Ons team heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. Een snel en efficiënt antwoord op elke vraag, daar mag je op rekenen bij Tadaaz. Het is niet voor niets dat de klantenservice vaak als ‘uitmuntend’ wordt omschreven in reviews.

De toekomst

Tadaaz behoort nu reeds tot de grootste e-commerce spelers op vlak van gelegenheidsdrukwerk in België.  Maar de weg is nog niet ten einde. Nieuwe projecten, nieuwe producten, die ontdek je binnenkort op onze website! Soon more to come…

Word Tadaaz VIP en ontvang 5% korting! Mis geen enkele actie, ontvang happy tips en ontdek als eerste de nieuwe designs!