Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Over ons

Tadaa…! Meer dan 60 jaar ervaring in drukwerk ‘for Happy Moments’

Tadaa…! Deze vrolijke uitroep was de aanzet voor de Tadaaz webshop. Sinds z'n ontstaan is Tadaaz de belangrijkste online aanbieder van drukwerk voor jouw Happy Moments. Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met meer dan 60 jaar ervaring!

The story

Tadaaz is een online merk van Buromac, dé referentie in uitnodigingen en aankondigingen in België! Buromac is al sinds 1961 actief in de sector. Wat startte als een B2B groothandel aan drukkerijen en doopsuikerwinkels, kreeg met de komst van Tadaaz ook een nieuwe online B2C dimensie. Van thuis uit op zoek gaan naar dat perfecte geboortekaartje om de komst van je kindje aan te kondigen of naar die prachtige uitnodiging die al je gasten warm zal maken voor jullie huwelijksfeest… Dat is waar Tadaaz sterk in is.

Kwaliteitsdrukwerk voor al je Happy Moments maken, dat zit in ons DNA. Al meer dan 60 jaar houden wij de vinger aan de pols om de trends van het moment om te zetten in de mooiste kaarten.

Tadaaz is geen grote multinational, maar een op en top Belgisch bedrijf met ambitie om groot te worden in Europa. Voeling met de markt is dan ook onze sterkste troef! Nu hebben we al vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en zijn we ook actief op de Luxemburgse markt. Maar daar zal het niet bij blijven…

Top ontwerpen

Waar het om draait is wat jullie willen als koppel dat gaat trouwen, als jarige die een feestje plant, als ouders die een kindje verwachten, als koppel dat een huwelijksverjaardag wil vieren… Welk ontwerp zoek jij? Die vraag houdt ons ontwerpteam elke dag bezig en is hun motivatie om steeds nieuwe, originele en prachtig afgewerkte kaarten en accessoires te maken.

Bijzondere afwerking

Bij Tadaaz vind je heel wat prachtige ontwerpen met foliedruk en letterpress... Een aanbod waarin iedereen zeker zijn zin kan vinden. Zijn jullie op zoek naar premium ontwerpen op maat waarbij je deze speciale druktechnieken nog meer wil laten uitschijnen? Ontdek Atelier Maurice!

Specialist in Happy Moments

Welk moment je ook wil vieren, Tadaaz heeft alles om het extra mooi te maken. Voor Communie en Kerst scoort Tadaaz vooral met een totaalpakket van kaartjes, tafeldecoratie, bedankjes en gepersonaliseerde geschenkjes. Bij de kerstcollectie kan je daarnaast ook kiezen om een goed doel te steunen: Make-a-Wish, Artsen Zonder Grenzen of Kinderkankerfonds. Niet enkel voor particulieren, maar ook voor bedrijven vind je een ruim aanbod kerstkaarten op Tadaaz. Wil je meer keuze voor jouw bedrijf? Dan kan je ook steeds een kijkje nemen op azgkaarten.be voor een extra aanbod aan kerstkaarten, kalenders en e-cards ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

Met oog voor detail geproduceerd

Bij elke stap van het productieproces die jouw bestelling doorloopt, gaan we na of alles er perfect uitziet. Een tekst een millimeter te veel naar links of rechts kan namelijk een wereld van verschil maken! Om kaartjes af te werken met folie werken we met traditionele Heidelberg machines: échte oude beestjes! Een ambachtelijk en zeer uniek proces die jouw kaartjes net dat tikkeltje extra geven.

Ook professionele klanten zoals drukkers en ontwerpers maken gebruik van deze ambachtelijke technieken. Alle details over foliedruk voor professionals vind je op de foliedruk website. Daar ontdek je de verschillende mogelijkheden in foliedruk kleuren, papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden die het moederbedrijf Buromac in huis heeft. 

Met liefde verpakt

Het voorbereiden van elke bestelling gebeurt niet alleen vliegensvlug, maar ook uiterst nauwkeurig. Jouw bestelling (met alles erop en eraan) zo snel mogelijk leveren is een dagelijkse missie. Kwaliteit nakijken, eventueel lintjes of enveloppen verpakken en uiteraard een leuk kaartje toevoegen om jou te feliciteren met je ‘Happy Moment’. Van zodra je bestelling klaar is, wordt hij verpakt in een handige Tadaaz-groene doos en staat die meteen klaar voor verzending. Jij geniet vaak de volgende werkdag al van jouw bestelling!

Duurzaamheid

Duurzaamheid is onmogelijk weg te denken uit onze maatschappij. Ook bij Tadaaz is dit een hot topic waar we als bedrijf elke dag ons steentje voor bijdragen. Tadaaz nam jarenlang deel aan het Charter voor Duurzaam Ondernemen in West-Vlaanderen en hieruit zijn heel wat duurzame maatregelen uit voortgevloeid. De werkgroep Duurzaam Ondernemen komt maandelijks samen om te bespreken welke duurzame maatregelen nog kunnen geoptimaliseerd of toegevoegd worden.

Tadaaz onderneemt wel al heel wat. Zo zijn er sinds 2011 zonnepanelen geïnstalleerd die voor 65% voorzien in ons eigen elektriciteitsverbruik en voor een vermogen van 360.000 kWp. Daarnaast werd op de meeste plaatsen in het bedrijf ledverlichting geïnstalleerd. Deze energiezuinige verlichting heeft gezorgd voor een daling in het elektriciteitsverbruik. Voor sanitaire installaties wordt regenwater gebruikt.

Ook doen we aan doordacht afvalbeheer en proberen we het verpakkingsafval te verminderen. Er wordt afval opgehaald voor recyclage en ook intern wordt gerecycleerd. We hebben het dan over PET, plastic, papier… Daarnaast gebruiken we voor Tadaaz hoofdzakelijk FSC gecertificeerd papier. FSC garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen en/of recyclage. Dit wordt onder andere ondersteund door het WWF en Greenpeace en ook door sociale en economische actoren.

Duurzame mobiliteit wordt gestimuleerd! Met andere woorden het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer. Onlangs werd ook de eerste elektrische auto aangekocht binnen het bedrijf. Deze wordt opgeladen via de energie van de zonnepanelen. Ook stimuleren we binnen het bedrijf de werknemers om te sporten. Één keer per maand wordt er een gezamenlijke sportactiviteit gepland.

We gebruiken een minimum aan plastic om transport van kaartjes vlot te laten verlopen. Het uiteindelijke pakket wordt vacuüm verpakt met CO2-neutraal plastic, dit wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Aangezien het vacuüm verpakt wordt, gebruiken we de minimale hoeveelheid. Het is nog steeds de bedoeling dat de producten in uitstekende staat toekomen bij de klanten, zonder scheuren of ezeloren.

Duurzaamheid is iets dat ons elke dag bezighoudt en waar we altijd in zullen blijven investeren.

Klantendienst tot uw dienst!

Na al die jaren ervaring begrijpt ons klantendienst-team perfect wat jij wil! Lastige vragen? Die kennen wij niet! Ons team heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. Een snel en efficiënt antwoord op elke vraag, daar mag je op rekenen bij Tadaaz. Het is niet voor niets dat de klantenservice vaak als ‘uitmuntend’ wordt omschreven in reviews.

De toekomst

Tadaaz is de grootste e-commerce speler op vlak van gelegenheidsdrukwerk in België. Maar de weg is nog niet ten einde. Nieuwe projecten, nieuwe producten, die ontdek je binnenkort op onze website! Soon more to come…