Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Bestellingen blijven bij je thuis geleverd worden. Hou er rekening mee dat leveringen langer onderweg kunnen zijn. Bekijk hier alle informatie i.v.m het coronavirus. 

Wanneer moet je je huwelijksuitnodigingen versturen?

 

Jullie zijn verloofd, proficiat! Het perfecte moment om na te denken over alle voorbereidingen die met een trouwfeest gepaard gaan. Zoals bijvoorbeeld de huwelijksuitnodigingen! Wat is nu het juiste moment om deze te versturen? We helpen je graag op weg met alle tips!

Om zeker niets over het hoofd te zien kan je onze huwelijkschecklist raadplegen. Hier staan alle belangrijke zaken in zodat jullie niets vergeten. Ontdek onze huwelijksuitnodigingen!

Begin met de Save the date kaartjes

Van zodra jullie een datum geprikt hebben voor jullie trouw, laat je jullie vrienden en familie best zo snel mogelijk weten wanneer jullie gaan trouwen! Dit doe je best met een leuke save the date kaart. Zo weten ze al maanden van tevoren wanneer jullie mooiste dag plaatsvindt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze er niet bij zullen kunnen zijn. Niemand zal jullie grote feest willen missen!

Voor het maken van een save the date kaartje zijn er heel wat mogelijkheden… Deze prachtige kaart met goudfolie is een schitterend voorbeeld van een prachtige save the date kaart. Een kaart met foto is natuurlijk ook altijd heel mooi en persoonlijk! Dit zet meteen ook de toon voor het verdere verloop van jullie bruiloft… Ze kunnen meteen beginnen met speculeren over de mogelijke stijl van jullie feest… Spannend!

Weten jullie zelf al welke richting jullie uit willen? Omgaan met keuzestress is een belangrijke gave want er zijn zoveel mogelijkheden! Het wordt sowieso een onvergetelijke dag.

Wanneer verstuur je je trouwkaarten?

Wanneer komen die unieke trouwkaarten bij de gasten in de bus? Een vraag die heel wat mensen zich ongetwijfeld stellen.

De perfecte trouwkaart ontwerpen vraagt wat tijd maar ze zullen zeker beloond worden. De meeste koppels versturen hun originele trouwkaarten zes à acht weken voor de bruiloft. Jullie datum is reeds gekend dus de gasten hebben deze sowieso vrijgehouden in hun agenda. Deze timing voor het versturen van jullie huwelijksuitnodigingen is dus zeker oké! Je trouwkaarten maken is trouwens een hele spannende fase tijdens de voorbereidingen… Geniet zeker van dit moment want dit is once in a lifetime!

Gaan jullie voor trouwkaarten met foto’s? Of houden jullie het liever sober? Willen jullie een eigen ontwerp opladen via Tadaaz? Er zijn heel wat opties! Jullie voegen eigen tekst toe en eventueel jullie mooiste foto’s en dan zijn de uitnodigingen voor jullie feest helemaal klaar! Het aftellen kan dan echt beginnen!

Bedank jullie gasten

Als kers op de taart kan je de gasten na afloop van je feest een bedankkaartje geven. Dit is de mooiste afsluiter! Je kan bedankkaartjes ook enkele weken nadien opsturen.

Je gasten bedanken voor hun steun, hun hulp, hun liefde, hun aanwezigheid en misschien ook wel bedanken voor hun geschenkjes. Ze zullen dit erg appreciëren. Daarnaast zal het kaartje ongetwijfeld nog lang verder leven bij hun thuis. Zo hebben ze elke dag een reden om terug te denken aan jullie geweldige feest. Ook kennissen zullen dit kaartje vast en zeker bewonderen.

Naast bedankkaartjes kan je de gasten ook een leuk bedankje meegeven. Een leuk kubusdoosje of snoepzakje met jullie foto erop. Of bijvoorbeeld een leuk blikken doosje met een gepersonaliseerde magneet erbij. Kies helemaal naar eigen wens en smaak. Magneten of gepersonaliseerde stickers zijn ook nadien een leuke herinnering. Jullie vrienden en familie zullen hier nog heel vaak gebruik van kunnen maken. Benieuwd naar jullie keuze!

 

Zijn jullie op zoek naar nog meer inspiratie rond trouwkaarten?

Op onze blog kan je nog heel wat ideeën vinden rond het maken van de mooiste trouwkaarten. Of leuke tips om het meest originele trouwfeest te organiseren... Denk maar aan een leuk thema of speciale tafeldecoratie en bedankjes. Ontdek snel meer!