Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Zakelijke kerstkaarten voor professionele partners

Originele kerstkaarten voor bedrijven

Kerst staat voor de deur! En dat wil je niet alleen privé vieren maar ook op het werk. Bij Tadaaz vind je zakelijke kerstkaarten ontworpen door professionele designers. Met hun jarenlange B2B ervaring weten zij hoe je indruk maakt bij partners en klanten. Elke kaart is ontworpen om je bedrijf in de verf te zetten. Zo heb je kaarten met goudfolie, een extra goudlaag die apart op de kaarten wordt gedrukt. 

 Personaliseer je eigen zakelijke kerstkaart

Jullie firma krijgt bij Tadaaz de nodige creatieve aandacht. Zo hebben onze kaarten ook standaard mooie kerstfoto's en teksten op de kerstkaarten in het kader van een professionele omgeving. Heb je liever je eigen foto's of teksten op de kaarten? Dan pas je die met enkele klikken aan in onze online editor. Gemakkelijk en zonder extra drukkosten.

Kerstkaarten ontwerpen

Bij Tadaaz kan je een zakelijke kerstkaart toch persoonlijk maken. Via de editor kan je je kerstkaart helemaal aanpassen, er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Een kerstkaart met foto’s? Dat maakt het een tikkeltje persoonlijker. Hebben jullie een familiebedrijf? Dan zit de kans er zeker in dat jullie kaart ook bij vrienden en familie terechtkomt. Zoek een resultaat tot je zelf tevreden bent, dat is het belangrijkste.

Wees op tijd

Wees zeker op tijd met het bestellen van je kerstkaarten. We hebben een heel snelle verzending, maar er is thuis nog wat werk aan de winkel voor je kan je kerstkaarten versturen. Met bijpassende sluitzegels en enveloppen gaat het al iets sneller. Nu nog alle adressen noteren en dan ben je er helemaal klaar voor! Misschien kan je ook gewoon de zakelijke kerstkaarten aan de balie leggen en komen ze zo bij iedereen terecht, nog makkelijker! Voor je het weet staat 25 december voor de deur!

 

Steun het goede doel met je wenskaart

Bij Tadaaz hebben we een partnership met drie goede doelen opgezet. Na het maken van je trendy kerstkaart kun je ervoor kiezen om één van deze drie goede doelen te steunen. Per kaartje komt er 0,10 cent bij je bestelling die rechtstreeks naar het goede doel van jouw keuze gaat. Zo heeft Tadaaz samen met vele bedrijven al een mooie bijdrage kunnen leveren. Bij de checkout vink je dus het gewenste vakje aan en zo bied jij steun ten voordele van Artsen Zonder Grenzen, Make-A-Wish of het Kinderkankerfonds. Waarvoor dank!

Uitstekende klantenservice

Op onze site kun je makkelijk je eigen zakelijke, maar toch persoonlijke kerstkaart opmaken. Je kiest één van onze vele professionele ontwerpen en bewerkt deze in de online editor. Je voegt eigen foto's en tekst toe als je dat wil en daarna kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Wie nog vragen of hulp nodig heeft, kan terecht bij onze uitstekende klantendienst. Iedereen staat paraat om te helpen bij elke stap of vraag die je hebt. Bel naar 050/407 910 of mail naar hello@tadaaz.be.

Vzw Kinderkankerfonds

geeft financiële en psychologische steun
aan kinderen met kanker en hun gezinnen

Make-A-Wish 

vervult de hartenwensen van kinderen
die vechten tegen een levensbedreigende ziekte 

Artsen Zonder Grenzen

zet alles op alles om slachtoffers van oorlogen,
van rampen, en van epidemieën te kunnen verzorgen