De meest volledige checklist voor jullie huwelijk

photo pour mailing pousse

Gaan jullie binnenkort trouwen? Proficiat!! Jullie huwelijk moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden dan moet alles tot in de puntjes voorbereid zijn. Daarom hebben wij bij Tadaaz enkele experts ondervraagd om zo de ultieme checklist samen te stellen waarmee elk trouwfeest een succes wordt. Dankzij deze huwelijkschecklist kunnen bruid en bruidegom in ieder geval zorgeloos genieten van hun grote dag.

 

Jullie willen uiteraard dat alles goed geregeld is voor jullie bruiloft. Er is slechts één iets wat je niet op voorhand kan weten: het weer. Wij duimen alvast mee dat er geen paraplu’s aan te pas moeten komen! Make-up, save the date kaartjes, leuke tafeldecoratie voor het aantal gasten… jullie gaan aan elk detail gedacht hebben dankzij de checklist! Klaar om er in te vliegen? Heel veel plezier en succes!

 

Schrijf je nu in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang niet alleen de leukste tips en weetjes voor je huwelijk, maar ook jouw huwelijkschecklist. 

Jullie huwelijk zal ongetwijfeld een toppertje worden!

 

huwelijk NL

 

Schrijf je in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang meteen de link om jouw checklist te downloaden! Je kunt je altijd uitschrijven.