Kies voor originele doopsuikerdoosjes dankzij onze tips

Het doopfeest is en blijft een mooie traditie. Jaarlijks worden er heel wat kindjes boven de doopvont gehouden en daar hoort natuurlijk doopsuiker bij. Voor de doopsuiker mag er natuurlijk wel afgeweken worden van de traditie en wij bezorgen je de nodige inspiratie voor originele doopsuikerdoosjes.

Doopsuiker trends

Zoals elk jaar zijn er ook nu weer enkele nieuwe trends. Retro blijft hip en dat zowel voor meisjes als jongens. Zo kan je spelen met leuke patronen maar ook toffe voorwerpen zoals het typische VW-busje of een antieke kinderwagen.

 

Daarnaast zijn er uiteraard nog andere trends:

  • Allerhande hippe motiefjes zoals de polka dots
  • Prints van pommes d’amours, cuberdon snoepjes
  • Lieve diertjes: uiltjes en vogeltjes, een vosje, een coole eend, …
  • Voor de jongens blijven de snorretjes het goed doen maar zijn er ook leuke vormpjes zoals een raket
  • Allerhande vormen: kubusjes, driehoekige doosjes, luciferdoosjes, hoge tasjes, … maar ook chocolade- en snoepzakwikkels
  • Ecologisch papier voor de doosjes
  • Afstemmen van de doopsuikerdoosjes op het overige geboorte drukwerk

 

[slideshow_deploy id=’9745′]

Gepersonaliseerde suikerbonen

Je hebt de mogelijkheid om voor een blanco verpakking te kiezen maar doopsuiker is nog het leukst wanneer ze ook gepersonaliseerd wordt. Zo kan je de verschillende doosjes met de naam van je zoon of dochter laten bedrukken. Wie er snel bij is, kan ook een foto van zijn zoon of dochter op de doosjes of verpakkingen laten drukken om het nog persoonlijker te maken.

 

Met onze handige online tool kan je zelf aan de slag en krijg je meteen een proefdruk in 3D te zien. Bestel je op een werkdag vóór 14u, dan vertrekt je pakje dezelfde dag nog. Bestel je na 14u, op een feestdag of tijdens het weekend, dan wordt je pakje de volgende werkdag verstuurd. Zo heb je de doopsuikerdoosjes snel in huis en kan je zelf aan de slag om de doopsuiker te maken. Kies voor traditionele suikerbonen – al dan niet in een leuk kleurtje – of ga voor lekkere snoepjes!

 

 originele doopsuikerdoosjes

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 121

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *