6 stappen bij het bestellen van je geboortekaartje

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger! Zwangere vrouwen krijgen spontaan zin om allerlei voorbereidingen te treffen. Je doet inspiratie op voor de inrichting van de kinderkamer, je denkt na over de naam van jullie kleine spruit én gaat op zoek naar het allerleukste geboortekaartje en doopsuiker…  Wij helpen je alvast op weg!

 1. Op zoek naar een geboortekaartje en doopsuiker

Eens je kindje geboren is wil je van de daken schreeuwen hoe gelukkig je bent met je baby: dit kan door middel van je geboortekaart. Verken ons uitgebreid aanbod geboortekaartjes. Vaak is het liefde op het eerste zicht tussen jou en je favoriete kaart, dus geniet van deze spannende zoektocht!

2. Personaliseren en modelkaart aanvragen

Wanneer je op Tadaaz je favoriete kaartje hebt gevonden, kun je een gepersonaliseerd model aanvragen. Zo kan je je 100% voorstellen hoe het geboortekaartje eruit zal zien en kom je zeker niet voor verrassingen te staan. Wanneer je twijfelt tussen een aantal modelletjes, kun je maximum 2 kaarten personaliseren en thuis rustig je keuze maken. Uiteraard maak je de keuze met je partner, maar misschien kan je zelfs eens de mening van je moeder of je beste vriendin vragen?

Sla je voorbereide kaart op in je concepten. De laatste gegevens (gewicht, lengte, datum …) kan je dan in enkele klikken invullen na de geboorte van je baby .

3. Envelopjes en doopsuiker bestellen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een bepaald kaartje, kun je al bijhorende doopsuikerartikelen bestellen en ook de envelopjes.

De envelopjes op voorhand schrijven en frankeren bespaart heel wat kostbare tijd na de geboorte van je zoon of dochter. Zo is iedereen extra snel op de hoogte van het goede nieuws en moet je je na de geboorte niet bezig houden met dergelijke taakjes.  Je onverdeelde aandacht wil je nu immers schenken aan jullie gezinnetje!

4. Geboortekaartjes en doopsuiker en enveloppen voorbereiden

Ook de doopsuiker voorbereiden is iets wat best vooraf gebeurt. Bij Tadaaz is de kans groot dat we voor je favoriete kaartje ook bijpassende doopsuiker aanbieden. En het leuke is dat je die helemaal zelf kan vullen en afwerken! Enkele weken voor de geboorte kan je alles in orde maken: je doopsuiker of snoepjes in leuke doosjes én op een toffe manier presenteren!

Maak van deze taakjes een gezellige activiteit. Als je al kind(eren) hebt, kunnen zij misschien helpen bij het vouwen en het vullen van de doosjes, het frankeren en adresseren van de envelopjes? Na de geboorte zal je ongetwijfeld super blij zijn dat je je om deze zaken geen zorgen meer hoeft te maken!

5. Laatste aanpassingen aan de kaart en bestelling

De bestelling plaatsen gaat zeer vlot als je op voorhand al je concept goed hebt opgeslagen (zie stap 2). Wanneer je eenmaal bevallen bent, kun je de laatste aanpassingen doen aan jouw kaart:

–          Het gewicht en de lengte van je baby

–          De geboortedatum

–          Je kamernummer

Deze gegevens waren vooraf uiteraard nog niet gekend.

Extra tip: Zorg ervoor dat je een adres doorgeeft waar de geboortekaartjes geleverd kunnen worden kort na de geboorte, bijvoorbeeld bij je moeder of de buren. Wij zorgen alvast voor een snelle service! Je pakje wordt binnen 24/48u verzonden!

6. Bewonder en verstuur je geboortekaartjes

Je zal zien dat een Tadaaz pakje snel geleverd wordt, zodat je van het resultaat kan genieten. Snel de kaartjes in enveloppen nu om het leuke nieuws te melden! En dan uiteraard, genieten van de leuke reacties op jullie origineel geboortekaartje!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *