6 stappen bij het bestellen van je geboortekaartje

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger! Zwangere vrouwen krijgen spontaan zin om allerlei voorbereidingen te treffen. Je doet inspiratie op voor de inrichting van de kinderkamer, je denkt na over de naam van jullie kleine spruit én gaat op zoek naar het allerleukste geboortekaartje …  Wij helpen je alvast op weg!

 1. Op zoek naar een geboortekaartje

Eens je kindje geboren is wil je van de daken schreeuwen hoe gelukkig je bent met je baby: dit kan door middel van je geboortekaart. Verken ons Geboortekaartje

Geboortekaartje Geboortekaartje meisje

Leuk geboortekaartje met uiltjes voor meisje

geboortekaartje met krijtbordstijlGeboortekaart voor jongens met initiaal

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Personaliseren en modelkaart aanvragen

Wanneer je op Hoe een modelkaart aanvragen?

 

Meer informatie nodig over de aanvraag van een modelkaart? meisje silhouet doopassortiment

5. Laatste aanpassingen aan de kaart en bestelling

De bestelling plaatsen gaat zeer vlot als je op voorhand al je concept goed hebt opgeslagen (zie stap 2). Wanneer je eenmaal bevallen bent, kun je de laatste aanpassingen doen aan jouw kaart:

–          Het gewicht en de lengte van je baby

–          De geboortedatum

–          Je kamernummer

Deze gegevens waren vooraf uiteraard nog niet gekend.

Extra tip: Zorg ervoor dat je een adres doorgeeft waar de geboortekaartjes geleverd kunnen worden kort na de geboorte, bijvoorbeeld bij je moeder of de buren. Wij zorgen alvast voor een snelle service! Op een werkdag voor 14u besteld is de volgende werkdag geleverd!  

6. Bewonder en verstuur je geboortekaartjes

Je zal zien dat een Tadaaz pakje snel geleverd wordt, zodat je van het resultaat kan genieten. Snel de kaartjes in enveloppen nu om het leuke nieuws te melden! En dan uiteraard, genieten van de leuke reacties op jullie origineel geboortekaartje!

Geef hier jouw mening