3 tips voor een fantastisch verjaardagsfeestje

Kinderen kijken het hele jaar uit naar hun verjaardag. Heerlijk veel kaartjes krijgen, cadeautjes uitpakken, kaarsjes uitblazen en – voor de jongsten – de hele dag pronken met hun hoogsteigen verjaardagskroon. Heb je binnenkort een feestvarken in huis en ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor het verjaardagsfeestje? Met deze drie tips kan de speciale dag alvast niet stuk!

1.      Samen de uitnodigingen maken

Een knalfeest begint natuurlijk met een knallende uitnodiging! Een uitnodiging die knipoogt naar het thema van het feestje is al een goed begin, maar een gepersonaliseerde uitnodiging met dit thema is nét dat ietsje specialer en zet je oogappel nog eens extra in de kijker. En daar draait het natuurlijk allemaal om! Kies samen met je kind de uitnodigingen uit en combineer ze eventueel met een leuke, eigen foto voor een extra persoonlijke toets.

 

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 2


kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 3

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 5


kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 4

2.      Zorg voor een thema

Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger als je het feest een thema geeft. Zo kun je alle versieringen, spelletjes en uitnodigingen perfect op elkaar afstemmen voor het leukste resultaat! Vergeet ook zeker niet om aan alle kinderen te vragen om verkleed naar het feestje te komen. Met een tuin vol prinsessen, spionnen, piraten, cowboys en indianen, … wordt het verjaardagsfeest van je kind sowieso onvergetelijk!

 

verjaardagsfeestje uitnodiging

3.      Pakjes openen: een magisch moment!

Je weet wel hoe het er gewoonlijk aan toe gaat met de cadeautjes op kinderfeestjes… De gasten arriveren met hun cadeautje, je kind maakt het open en het cadeautje vliegt meteen aan de kant zodra er weer een andere gast arriveert. Na enkele minuten liggen alle cadeautjes op een berg en heeft niemand er nog aandacht voor… Pak het dit jaar anders aan en laat de gasten hun cadeautjes bij aankomst meteen op een tafel leggen. Na de taart verzamel je alle kinderen rond de tafel en mag de jarige zijn cadeautjes een voor een openen. Iedereen zal razend benieuwd zijn wat er in al die pakjes zit!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *