Zo pimp je de uitnodiging voor je housewarming

Heb je, na jarenlang huren, eindelijk je eigen stekje gekocht? Gefeliciteerd! Want een eigen huis (een plek onder de zon …): daar dromen we allemaal wel van. Na de aankoop van een huis komt er heel wat op je af: verhuisdozen leegmaken, alle kamers inrichten volgens jouw persoonlijke smaak, de juiste plekjes uitzoeken voor al je spullen en weggooien wat je niet langer gebruikt. Maar … ‘first things first’: die housewarming moet bovenaan je prioriteitenlijstje prijken! Nodig je vrienden en familie uit voor een spetterend feestje en doe het in stijl. Inspiratie voor de uitnodiging vind je hier!

Foto op de uitnodiging voor je housewarming

Zoals voor de meeste kaartjes en uitnodigingen geldt, vallen ze pas op als ze uniek, origineel of persoonlijk zijn. En het liefst alle drie tegelijk. Je uitnodiging persoonlijk maken, is gelukkig helemaal niet moeilijk: dat doe je met een foto. Van je partner en jezelf, of van je hele gezin. En uiteraard mét een (al dan niet subtiele) verwijzing naar jullie verhuis, zoals deze foto met sleutel.

 

housewarming uitnodiging 2

(Bron: Malizia Photography)

 

Integreer je foto vervolgens op dit leuke kaartje met krijtbord, en je voegt ook nog eens een originele toets toe aan je persoonlijke housewarmingkaart

Symbolische uitnodiging voor een housewarming

Vanzelfsprekend mag de uitnodigingskaart voor je housewarming best wat symboliek uitstralen. Per slot van rekening is de aankoop van een huis een belangrijke mijlpaal in je leven, en vaak een die je samen met je partner neemt. Dat gevoel van samen onderweg zijn naar een mooie toekomst wordt perfect geïllustreerd door dit kaartje met retrokoffertje. Ideaal voor liefhebbers van de vintage-look!

 

housewarming uitnodiging

Housewarming bij mooi weer?

Zijn de avonden nog warm en lang genoeg om buiten te zitten? Dan houdt niets je tegen om van je housewarmingparty een tuinfeest te maken, met cocktails en een barbecue. In dat geval vind je voor je uitnodigingen vast inspiratie in deze kaartjesselectie.

 

Verhuis je in de herfst of winter? Dan is een winterbarbecue een hip thema! Vuurkorven, terrasverwarming en warme drankjes/hapjes maken van je housewarming zonder twijfel een hit!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *