Een fris verjaardagsfeestje in de zomer!

Het is een droom van velen om te verjaren in de zomer! Ben jij one of the happy few? Dan kan je een zalig fris verjaardagsfeestje geven voor vrienden en familie. 

Afkoeling gezocht

In de zomer kan het – zeker de laatste jaren – wel eens heel heet worden in België. Aangezien we dit niet echt gewend zijn, snakken we al heel snel naar wat afkoeling of verfrissing. Een fris verjaardagsfeestje waarbij jij voor die verfrissing kan zorgen is dus ongetwijfeld een schot in de roos! En dan hebben we het niet enkel over een lekkere koele cocktail maar ook over een frisse duik of een andere manier om af te koelen. Je gasten zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Zwemparty

De nummer één manier om af te koelen is nog steeds een zalig zwembad. Ken je iemand met een partyproof zwembad of heb je zelf een zwembad? Dan is dit de perfecte plek voor jouw fris verjaardagsfeestje! 

 

Installeer een pingpongtafel voor beer pong of een andere variant, koop red cups, voorzie glijbanen, leuke opblaasbare flamingo’s of unicorns… En voor je het weet waan je je in het decor van Project X! Zorg dan best wel voor een andere afloop ;).

 

Het mag ook al eens een tikkeltje luxueuzer

Vier jij dit jaar een speciale verjaardag? Dan mag het al eens iets specialer en luxueuzer. Neem je allerbeste vrienden en vriendinnen mee op een tripje naar het buitenland! Populaire bestemmingen zijn Ibiza of Barcelona: zon, zee, strand en vooral ook de mogelijkheid om een goed feestje te bouwen. Dit wordt de beste verjaardag ooit!

 

Waterpret

Je eigen tuin kan – zonder zwembad uiteraard ook dienen als perfecte locatie voor je verjaardag. Je kan op heel wat andere manieren voor verfrissing zorgen… Hoe? WATERSPELLETJES! Never gets old 🙂 haal het kind in jezelf en je vrienden naar boven en het wordt vast en zeker een zalige dag! Waterballonnen, waterpistolen, beach volley of zelfgemaakte waterspelletjes. Aan mogelijkheden geen gebrek. Have fun!

 

Stel je drinks & bites af op het weer

Je wil je vrienden en familie uiteraard ook verwennen met lekkere drinks & bites. Op een warme zomerdag willen we maar drie dingen: ijsjes, frisse cocktails en een heerlijke BBQ als afsluiter. 

 

Mocktails of homemade ice tea zijn ook helemaal in op zomerfeestjes. Op die manier kunnen Bobs, Bobettes en eventuele zwangere vriendinnen ook genieten van je verfrissende drankjes. Er bestaan verschillende varianten met rood fruit, ginger beer, citroen… Welke is jouw favoriet? Tsjing! 🙂

Een zomerse uitnodiging? Graag!

Bij een zomers verjaardagsfeestje hoort een zomerse uitnodiging! Bij Tadaaz kies je een ontwerp en ga je die daarna zelf personaliseren. Op die manier passen de uitnodigingen helemaal bij je eigen stijl en smaak en de sfeer van je feest. Denk aan een leuke uitnodiging in BBQ thema of een bohemian uitnodiging waar iedereen warm van wordt. Een kleine knipoog naar het eten kan ook met een uitnodiging in de vorm van een ijsje of watermeloen

 

De leukste uitnodigingen bekom je door eigen foto’s toe te voegen, het is heel eenvoudig via de editor. We zijn al benieuwd naar jouw originele uitnodigingen!

 De leukste decoratie

Je feest kan je helemaal zelf decoreren en alles laten matchen in dezelfde stijl. Erg origineel en je vrienden zullen al snel doorhebben dat je oog voor detail hebt! Denk maar aan placemats, vlaggenlijnen, menukaarten en ballonnen in hetzelfde thema als je uitnodiging. Dit zorgt voor een leuk zomers geheel van je feestje.

 

Bohemian menukaart


Gouden cijferballon 2


Vlaggenlijn met eigen foto's en tekst

Leg alles vast op polaroid foto’s

Je wil uiteraard nog lang kunnen nagenieten van je leuke verjaardagsfeestje. Een leuk ideetje is om enkele polaroid camera’s te laten rondgaan gedurende je feest. Al je vrienden zullen voortdurend leuke foto’s nemen met de camera’s (en die heb je dan ook meteen!). Achteraf kan je die bundelen in een leuk album als herinnering aan deze prachtige verjaardag.

 

Het wordt ongetwijfeld een verjaardag die je vrienden niet snel zullen vergeten, en jij zelf zeker niet! Verjaren in de zomer is zalig. Dan is het nu enkel nog hopen op de zon… Cheers!

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *