Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u & 13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u & 13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Feest

Vier je feest in stijl!

Vier je een eerste verjaardag, gouden jubileum, housewarming of sweet sixteen? Elke mijlpaal in jouw leven is belangrijk genoeg om een feestje te geven voor alle mensen die je nauw aan het hart liggen. Jouw feest begint immers al bij het maken en versturen van de leuke uitnodigingen. Laat familie en vrienden weten welk feest je plant en nodig hen uit in stijl. Het verlangen naar je feest zal nog nooit zo groot geweest zijn!

De uitnodiging!

De uitnodiging maakt je gasten warm voor het feestje! Kies dus iets wat er perfect bij past. Van verjaardag tot jubileum, van pensioenfeest tot tuinfeest… Voor alles is er de gepaste uitnodiging.

Kies de bijpassende enveloppe en werk af met een leuke sluitzegel. Je genodigden waren nooit zo blij om de brievenbus te legen! En zelf uitnodigingen maken was nog nooit zo leuk!

Kinderfeestje

Een verjaardag vieren, daar hoort een feestje bij! Een leuke uitnodiging voor het kinderfeestje is dan ook een must. Kies voor vrolijke kleurtjes en een speelse foto en maak online het perfecte kaartje!

Voor verjaardag van je oogappel mag natuurlijk niets ontbreken. Leuke bedankjes of geschenkjes voor de kindjes in de crèche of in de klas, een uitnodiging voor het verjaardagsfeestje … Op het feestje zelf zal mama ongetwijfeld ook alles tot in de puntjes willen voorbereiden! Dan is een leuke tafeldecoratie zoals gepersonaliseerde placemats met kleurplaat of decoratie met een eigen vlaggenlijn niet overdreven.

Nog meer leuke decoratie en tafeldecoratie voor kinderen vind je onder ons event communie- en lentefeest. Deze ontwerpjes zijn vooral gefocust op 7-jarigen en 12-jarigen en zijn vaak met foto’s.

Elke verjaardag is een feest waard

Welke leeftijd je ook viert, elke reden is goed voor een leuk feestje! Maak een originele uitnodiging voor je verjaardag waarmee vrienden en familie voor geen geld van de wereld je feest willen missen!

Jubileum

Een huwelijksverjaardag of jubileum is een moment waarop je vrienden en familie wil uitnodigen om samen met jullie te vieren. Vier je een zilveren jubileum, ben je 10 of 50 jaar getrouwd? Voor elke huwelijksverjaardag vind je hier de perfecte uitnodiging! Dat jullie al zo lang ‘happy together’ zijn is helemaal niet meer zo evident de dag van vandaag dus dat moet zeker gevierd worden!

Elke gelegenheid is er één om te vieren!

Of het nu je pensioen is of gewoon een BBQ feestje in je tuin, onze uitnodigingen zijn voor alles geschikt. Jij kiest welke er het best bij past en kan personaliseren naar hartenlust met je eigen tekst, foto’s, symbolen…! Zoek de gepaste uitnodiging voor je feest en dan kan het aftellen beginnen!

Kleed je feestje aan in stijl!

De stijl van je uitnodiging doortrekken tot in je decoratie? Ja hoor, het kan! Kroontjes voor de kinderen, een leuke poster aan de muur of vlaggen om de boel om de nog feestelijker te maken. Dat allemaal in dezelfde stijl als bijvoorbeeld je uitnodiging en je bekomt een leuk en origineel geheel! Vergeet vooral de gouden ballonnen niet, dé eyecatchers op jouw feestje! Wil je je tafel ook aankleden in diezelfde stijl? Leuke servetringen of menukaartjes zijn ook bij ons te vinden. Gebruik dan je gepersonaliseerde placemat als finishing touch voor de tafel en je bent helemaal klaar voor het feest!

Bedank je gasten!

Het was een superfeest! Je gasten wil je zo lang mogelijk laten nagenieten van het feest en je wil ze bedanken voor hun aanwezigheid! Dit kan via een bedankkaartje, geheel in stijl van de uitnodiging. Liever iets lekkers om mee te geven?

Onze snoepzakwikkels ontwerp je naar eigen stijl! Mag het net iets specialer? Speld een toffe badge op onze stoffen zakjes of hang een magneet aan de blikken doosjes! Ook superleuk om mee te geven met je kind naar de crèche of school als traktatie!

Nog op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau?

Nog op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk? Zet een leuke foto met originele tekst op één van onze items, nog nooit zal je iemand zo gelukkig hebben gemaakt! Vul een gepersonaliseerde koekjestrommel of mok met lekkers en de dag van de gelukkige kan niet meer stuk. Een cadeau met een persoonlijke touch geeft toch een hele speciale extra!