Hulp nodig ? 050/407 910

Pers en partnerships

Tadaaz is de webshop waar je alles vindt om je Happy Moments zoals huwelijk, geboorte, feest, communie- en lentefeest en kerst volop te vieren. Tadaaz verrast met kaartjes, fotocadeaus en decoratie en blinkt uit in creativiteit met meer dan 1000 originele ontwerpen. Maak deel uit van de Tadaaz community op Facebook, Instagram en Pinterest en laat geen enkel Happy Moment aan je voorbijgaan.

Als jong en ambitieus team staat Tadaaz steeds open voor leuke samenwerkingen met blogs, pers en andere partners. Heb je interesse om iets te schrijven over Tadaaz? Wil je een samenwerking met ons? Super! Stuur ons dan meteen een berichtje met je idee zodat wij jou kunnen contacteren!

Plan je een stukje over Tadaaz? Laat ons dat dan zeker even weten en wij bezorgen je graag beeldmateriaal en extra informatie over de producten die je wil bespreken.

logo
logo

Succesvolle collabs met influencers en bedrijven zoals Dreambaby, Mama Baas, FUN, CKS... doen ons alleen maar verlangen naar meer. Zin om met Tadaaz samen te werken?

 

Persberichten

Wonderwalls x Tadaaz: met deze hippe uitnodigingen heb je meteen zin in een leuk verjaardagsfeestje! 

Glazen plafond, move over: in dit bedrijf is twee derde van het managementteam vrouw

Tadaaz.be lanceert eigen lijn gepersonaliseerde mondmaskers

 

Get in touch!

Lise Desmet, Content marketeer

lise@tadaaz.com - 050/407.910

logo
logo
logo