Hulp nodig ? 050 407 910

Pers en partnerships


Tadaaz is de webshop waar je alles vindt om je Happy Moments zoals huwelijk, geboorte, feest, communie- en lentefeest en kerst volop te vieren. Tadaaz verrast met kaartjes, fotocadeaus en decoratie en blinkt uit in creativiteit met meer dan 1000 originele ontwerpen. Maak deel uit van de Tadaaz community op Facebook, Instagram en Pinterest en laat geen enkel Happy Moment aan je voorbijgaan.

Als jong en ambitieus team staat Tadaaz steeds open voor leuke samenwerkingen met blogs, pers en andere partners. Heb je interesse om iets te schrijven over Tadaaz? Wil je een samenwerking met ons? Super! Stuur ons dan meteen een berichtje met je idee zodat wij jou kunnen contacteren!

Plan je een stukje over Tadaaz? Laat ons dat dan zeker even weten en wij bezorgen je graag beeldmateriaal en extra informatie over de producten die je wil bespreken.

logo
logo
logo
logo

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Succesvolle collabs met influencers en bedrijven zoals Dreambaby, Mama Baas, FUN, CKS... doen ons alleen maar verlangen naar meer. We mochten ook het geboorteassortiment van Natalia en Maureen & Sieg realiseren. Zin om met Tadaaz samen te werken?

 

Get in touch!

Lise Desmet, Content marketeer

lise@tadaaz.com - 050/407.910

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Natalia en Frederik werden op 8 december 2021 trotse ouders van zoon Apollo! Zij kozen een uniek vegan lederen geboortekaartje met bijpassende doopsuiker geschenkjes. Ook voor topkoppel Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker mochten we het geboorteassortiment voor dochter Nelle realiseren! Ook VTM-nieuwsankers Lies Vandenberghe en Maarten Breckx kozen Tadaaz voor zoontje Victor! Lees er hier alles over!

logo
logo
logo