Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Eindelijk terug communies en lentefeesten zoals we ze vroeger kenden!

BRUGGE, 30 maart 2022 – Na twee coronajaren is er licht aan het einde van de tunnel! En daar zijn communicanten en lentefeestvierders meer dan blij mee. Sommigen hebben al tot vijf keer toe dat leuke feest moeten uitstellen, maar dit voorjaar kunnen ze eindelijk feesten zoals vroeger. Familie en vrienden samen bijeen met lekker eten, leuke cadeaus en gezellig samenzijn... Brugs familiebedrijf Tadaaz is blij dat ze eindelijk terug volle bak lentefeest en communie uitnodigingen, bedankjes en bedankkaartjes mogen drukken. “Laat die communies en lentefeesten maar komen!” klinkt het bij Tadaaz.

CEO Jan Jonckheere is samen met team Tadaaz volledig klaar voor de communie en lentefeest drukte! “Na twee rustigere jaren wat communie en lentefeest betreft, zijn we helemaal klaar om weer massaal uitnodigingen, bedankkaartjes en bedankjes voor de mensen te drukken! Na alle vaccinaties en laatste ontwikkelingen hebben we er vertrouwen in dat het dit jaar een communieseizoen wordt zoals we het vroeger hebben gekend. En wij hebben intussen de tijd gehad om onze productie en afwerkingen helemaal op punt te zetten!”

Ook ouders die sinds 2020 een communie of lentefeest plannen, zijn opgelucht dat de plannen nu eindelijk werkelijkheid worden. Kristl Gerris vierde in oktober 2021 de uitgestelde Eerste Communie van haar dochter Jade. In mei vieren ze nu opnieuw, dit keer is het de beurt aan oudere zus Lenthe, die haar Plechtige Communie viert.

“Net zoals bij Jade zijn we lang voorzichtig geweest met het plannen. De feestzaal ligt al van november vast, maar pas sinds de versoepelingen die onlangs werden doorgevoerd zijn we echt terug van start gegaan met alle voorbereidingen. Kleren en cadeau regelen voor de communicant, springkasteel, dankkaartjes, geschenken uitzoeken voor meter, peter, grootouders en vriendjes – het is allemaal in de running!”

 

“Pas sinds de recente versoepelingen zijn we echt terug van start gegaan met de voorbereidingen. Heerlijk om alles klaar te maken voor de grote dag. Nu maar duimen dat het zonnetje wel van de partij zal zijn!”

Kristl Gerris, ouder communicant

 

Ook de ontwerpers zijn blij dat ze hun designs eindelijk tot leven kunnen zien komen! “Nu de communies terug volop mogen doorgaan, zijn wij uiteraard blij dat we klaarstaan met een gloednieuwe collectie die tegemoetkomt aan de laatste trends. De voorbije twee jaar zijn we blijven vernieuwen en brachten we telkens een mooie communie- en lentefeestcollectie uit.” aldus Celien De Cloedt, product developer Tadaaz. “Ook die uitnodigingen zullen nu populair zijn, want die trends hebben als het ware on hold gestaan. Een uitgebreid aanbod dus met veel bloemenmotieven, stoere thema’s, stijlvolle afwerkingen en hippe vormen en formaten.”

 

“Strakke structuren zoals leder en velvet met de naam in goud- of koperfolie zijn de trend van het moment.”

Celien De Cloedt, product developer Tadaaz

 

Celien praat ons ook bij over de trends van het moment: “De meest opvallende trends zijn strakke structuren (velvet, lederlook, linnen) met de naam in goud- of koperfolie. Ook unieke vormen zoals afgeronde kaarten zijn de hype van dit jaar! Combineer deze uitnodigingen met de afgeronde snoepzakjes en je bent helemaal mee. Qua kleuren zien we vooral nog steeds veel terracotta maar ook vergrijsd lichtblauw, eucalyptus groen en oud roze als nieuwe trendkleuren.”

Wil je unieke uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en cadeaus personaliseren voor het feest van je zoon of dochter? De volledige communie- en lentefeestcollectie is beschikbaar op https://tadaaz.be/nl/communie.

 

Over Tadaaz

Tadaaz is dé webshop voor jouw Happy Moments. Stel zelf het mooiste assortiment samen voor een geboorte, huwelijk, communie-of lentefeest of verjaardag. Maak zelf de allermooiste kerstkaarten met je warme wensen voor vrienden en familie, originele kalenders en kerstcadeaus. Ontdek de volledige collectie op www.tadaaz.be

Contact: Lise Desmet: lise@tadaaz.com – 050/407.910

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.