Hulp nodig ? 050 407 910

Een uniek fotocadeau.

Verras met een uniek geschenk met prachtige foto als eeuwige herinnering.

Personaliseer de mooiste cadeaus.

Alle cadeaus

Nieuwste cadeaus

Communie & lentefeest

Vaderdagcadeaus

Voor haar

Voor hem

Verjaardagscadeaus

Fotocadeaus

Babycadeaus

Cadeaus onder € 25

In the spotlight.

Ontdek onze topcadeaus om iemand te verrassen.

logo

26,85

logo
Nieuw

18,50

logo

22,95

logo

17,09

logo

26,78

logo

15,55

logo

34,18

logo

12,50

logo

61,95

logo
Nieuw

39,17

logo
Nieuw

32,50

logo

54,69

Gepersonaliseerde cadeaus.

Gepersonaliseerde cadeaus voor geboorte, communie, feest, Kerst… en meer!

Bij Tadaaz staan jouw viermomenten steeds voorop en wat maakt een mens nu blijer dan cadeautjes? Of je nu een cadeau krijgt of geeft, het is het gebaar dat telt. Daarom zijn onze gepersonaliseerde cadeaus perfect voor elke gelegenheid!

Met onze fotogeschenken toon je dat je om iemand geeft en moeite hebt gedaan om het perfecte geschenk voor hen te vinden. Bovendien zijn gepersonaliseerde cadeaus perfect om foto’s eens écht te gebruiken. Hou een fotoshoot of doorzoek je harde schijf naar de perfecte foto om te laten vereeuwigen op een gepersonaliseerd geschenk.

 

Vier de geboorte van je kleintje met cadeaus in de stijl van het geboortekaartje

Wanneer je een kindje op de wereld zet, is iedereen razend benieuwd! Jullie vrienden en familie komen maar al te graag eens langs om het kleintje te bewonderen. Niets zal ze dan ook blijer maken dan een gepersonaliseerd geboortecadeau als tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kleine spruit. Op onze website vind je sowieso het perfecte cadeau! Een cadeau personaliseren is het leukste en meest originele idee!

 

Onvergetelijke cadeaus om te koesteren

Maak bijvoorbeeld een leuke koekjestrommel, handige koffiemok of zelfs een schattige geboortetegel in dezelfde stijl als het geboortekaartje!  Zo toon je aan iedereen die je graag ziet, hoe belangrijk ze zijn in het leven van jullie klein wondertje.

 

Een mooi cadeau personalisren als aandenken aan een spetterend feest

Kleine kindjes worden snel groot natuurlijk, en voor je het weet is het weer tijd voor een spetterend verjaardagsfeest! Leg je vrienden en familie eens extra in de watten met een leuke koffiemok, koekjestrommel of dienblad. Op die manier zullen ze zich je feest nog jaren herinneren! Binnen zoveel jaar spreken ze nog altijd over die ene spectaculaire party waar iedereen een origineel verjaardagscadeau meekreeg!

 

Bedank je gasten na een schitterend trouwfeest

Een levenslange herinnering aan jullie dag

Wil je na afloop van jullie schitterend trouwfeest de gasten een huwelijkscadeau meegeven als herinnering? Met één van onze geschenken scoor je gegarandeerd. Wat denk je van originele onderzetters. Bij elke apero zal jullie trouwfeest terug opgerakeld worden, leuk!

Je kan ook origineel uit de hoek komen met een gepersonaliseerde koffiemok. Je gasten zullen het ongetwijfeld erg appreciëren dat ze nog een leuk gepersonaliseerd geschenk meekrijgen naar huis na jullie grote dag!

 

Leg de VIP’s op je communie of lentefeest in de watten met een uniek geschenk

Het communie- of lentefeest is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van je kind. Daarnaast is het ook de perfecte gelegenheid om gezellig samen te zijn met de familie en nieuwe herinneringen te creëren.

 

Origineel uit de hoek komen voor je gasten

De VIP-gasten zoals opa en oma of meter en peter zullen het dan ook fantastisch vinden om verrast te worden! Doe het met een leuke koffiemok of koekjestrommel als blijvende herinnering aan het groeifeest van hun lieveling! Een metalen sleutelhanger of origineel fotopaneel zijn ook geschenken waar de gasten jarenlang plezier aan beleven!

 

Haal het meeste uit je communiefoto’s

Of wat dacht je van een spectaculair dienblad dat ze kunnen gebruiken om eens heerlijk buiten te eten tijdens de prille lentedagen? Bovendien zijn communie cadeaus het perfecte excuus om je allermooiste communiefoto’s nog eens in de verf te zetten!

 

Kerst, tijd om persoonlijke pakjes onder de boom te leggen!

Hoor je Kerst, dan denk je aan kerstbomen, sneeuw, lekker eten en uiteraard ook aan een origineel kerstcadeau! Leg dit jaar een extra persoonlijk pakje onder de boom met een van onze gepersonaliseerde kerstcadeaus.

 

Gepersonaliseerde nieuwjaarsbrieven

Wil je iemand verrassen met een originele nieuwjaarsbrief? Maak zelf een tof design met eigen tekst en foto's en verras met jouw unieke tekst.

 

Cadeau personaliseren als unieke herinnering

Vereeuwig je mooiste kiekjes op een leuke koffiemok of zelfs een winterse sneeuwbol. Zo maak je de mooiste tijd van het jaar nog mooier! Je kan natuurlijk ook al anticiperen op de heerlijke desserts met een leuke gepersonaliseerde koekjestrommel om alle restjes in te bewaren. Succes gegarandeerd!

Veelgestelde vragen over gepersonaliseerde cadeaus.

In onze collectie kan je heel wat ontwerpen met foto's terugvinden. Deze foto’s kun je vervangen door op de foto te klikken en rechts jouw foto toe te voegen aan jouw account en vervolgens aan te klikken.

Bij sommige cadeaus is er geen fotoveld voorzien.
Dit kan je oplossen door een 'fotoveld' toe te voegen.

1. Fotoveld toevoegen 
2. Verplaats de fotozone, met behulp van de zwarte hand, naar de gewenste plaats. 
3. Upload de foto of het logo naar uw account. 

Hierbij is het belangrijk om het 'fotoveld' niet over de tekst of over het ontwerp van de kaart te plaatsen.
Op deze manier kan je eenvoudig een foto toevoegen aan jouw gekozen kaart. Als de kwaliteit van de foto/het logo te laag is, wordt er een foutmelding weergegeven.

Wij zorgen in ieder geval voor een perfecte technische afwerking van jouw bestelling!
We staan echter niet in voor de controle van afbeeldingen en teksten op jouw cadeau gezien we werken volgens het principe Web2Print.
(Zodra jij jouw bestelling in onze webshop plaatst, schiet onze digitale drukpers in actie! Er komt geen menselijke hand tussen) 

Mocht je toch een probleem tegenkomen bij ontvangst van je bestelling, zoals een spelfout, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we samen naar een oplossing. Als het een afdrukprobleem betreft dat verband houdt met een technisch probleem bij Tadaaz, dan zijn we toegewijd om uw bestelling gratis opnieuw af te drukken.

 

Om er zeker van te zijn dat de foto ook afgedrukt zeer mooi oogt, kunnen wij het volgende aanraden: 

  • Probeer het gebruik van een flits binnenshuis te vermijden aangezien dat vaak de bron is van overbelichting.
  • Foto’s met je telefoon kun je best vermijden.
  • Gebruik een foto met een minimum resolutie van 300 ppi (pixels per inch)
  • Neem geen foto’s over van Facebook, Instagram of andere sociale media. Gebruik liever een foto van je camera.
  • Als je fotografeert voor een witte muur, kan de witheid anders lijken op de foto (net iets te grijs, te geel…), misschien moet je de foto eerst wat retoucheren.

Je kan een bestand aanleveren in JPG, PNG of PDF-formaat.
Als hulpmiddel geven we een melding weer in onze editor wanneer de kwaliteit of de grootte van de foto niet goed is. Let wel, onze editor op scherm geeft de foto weer in lage resolutie. Overbelichting kan de editor niet signalerenTadaaz is gespecialiseerd in het maken van kaarten.

Je hebt steeds de mogelijkheid om een symbooltje (snorren, baarden, hartjes, voetbal, envelopje …) toe te voegen op jouw cadeautje. 

In de editor zie je in de rechterkolom verschillende tabbladen waaronder "symbolen". Daar kan je een lijst van verschillende symbolen vinden. De keuze kan je verfijnen door een zoekwoordje in te vullen. 

Als je een symbooltje ziet dat je leuk vindt, mag je hierop dubbelklikken. Het symbool zal in jouw ontwerp verschijnen. Je hebt dan de mogelijkheid om dit symbool te verslepen, vergroten en te verkleinen.

  • vergroten (het rechtse hoekje uittrekken)
  • verkleinen (het rechtse hoekje naar het midden schuiven)  
  • draaien (met het kleine bolletje tussen twee anderen, draaien)  

Je kan zoveel symbolen toevoegen als je wil. De kleur kan je bij sommige symbolen aanpassen. 

LET OP: op sommige producten hebben wij standaard een symbool toegevoegd.
Als je dit symbool liever niet op jouw ontwerp wil zien, dan kan je het uiteraard verwijderen (selecteer het symbool en klik op het prullenmandje), of verplaatsen ( door te slepen).