Hulp nodig ? 050 407 910

Een proefdruk van je favoriete kaart of uitnodiging

Ons leven zit vol Happy Moments! En dat willen we samen met jullie vieren. Een babytje op komst? Volop jullie huwelijk aan het plannen? Een verjaardag, communie- of lentefeest, nieuwe woning of een jubileum? Of misschien ben je wel bezig met je warme kerstwensen? Er is vaak een reden voor een feestje en voor die Happy Moments zit je hier helemaal goed. Ontdek ons ruime aanbod kaarten en uitnodigingen en bestel een proefdruk om zo de kwaliteit en afwerking te ontdekken.

Hoe je proefdruk bestellen?

1.       Kies je favoriete kaart of uitnodiging

2.       Klik op ‘personaliseer’

3.       Maak er je eigen creatie van

4.       Bestel je proefdruk

5.       Laat je verrassen door de kwaliteit en het resultaat ?

Een proefdruk van de mooiste kaartjes en uitnodigingen

Welk Happy Moment staat er bij jullie op de planning? Ga op zoek naar hippe geboortekaartjes en originele trouwuitnodigingen. Een communie- of lentefeest voor jullie zoon/dochter? Ontdek originele thema's en bijzondere vormen! Ook voor andere feestjes kan je bij Tadaaz de leukste uitnodigingen vinden! Bijzondere ontwerpen, originele thema's en kwalitatieve afwerkingen zijn onze specialiteit! Zo vind je heel wat ontwerpen met de mooiste goudfolie, zilverfolie of roséfolie. Dat geeft met een een schitterend effect aan je kaartjes. Bestel je proefdruk en laat je verrassen door de kwaliteit!

 

Een gratis proefdruk

We doen regelmatig acties voor gratis geboortekaartjes! Een gratis proefdruk geboortekaartje of trouwkaart? Hou onze site en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van deze acties! Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz je eerste 2 proefdrukken aan een verminderde prijs. Dat betekent dat je maar € 1 of € 2,50 betaalt voor je proefdruk, afhankelijk van de afwerking. Wil je meer proefdrukken, dan betaal je hiervoor het normale tarief. Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. 

 

 

Bestel een proefdruk voor jouw Happy Moment!

Geboortekaartjes

Trouwkaarten

Communie- en lentefeest uitnodigingen

Feest uitnodigingen

Kerstkaarten

Eigen ontwerp

Proefdruk voor jouw Happy Moment

Ben jij een echte creatieveling en heb je jouw kaart helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een proefdruk van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. En omdat elk Happy Moment belangrijk is, kun je natuurlijk van de overige uitnodigingen zoals verjaardag, jubileum, etc. ook een een proefdruk bestellen.

 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!

 

Wat vinden klanten van onze service & kwaliteit?

Klanten beoordelen ons regelmatig door middel van een ster waardering. We gebruiken hiervoor één van de meest betrouwbare systemen én alle waarderingen zijn openbaar! Lees de klantenwaarderingen.

 

⭐  96% van onze klanten beveelt Tadaaz aan ⭐ 

 

Goede en snelle service

"Super snelle service, schitterende kwaliteit! Er is een ruime keuze, handige tool om de kaartjes te maken. Er is de mogelijkheid om heel persoonlijke kaartjes te creëren. Een snelle, kwaliteitsvolle service en bovendien is het Belgisch." - Katrien, Hoegaarden

 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je proefdruk? Neem dan contact op met onze klantendienst. Jasmyne en Maaike helpen je graag verder. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.